مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
مریلا زارعی با فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» در چهل‌وسومین جشنواره فجر

مریلا زارعی با فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» در چهل‌وسومین جشنواره فجر

  • کد خبر: ۳۱۱۷۹۷
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
نسخه سینمایی سریال «موسی (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در حالی در چهل‌وسومین جشنواره فجر با عنوان «موسی کلیم‌الله (ع)» اکران می‌شود که مریلا زارعی از بازیگران این فیلم سینمایی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نقطه آغاز همکاری مریلا زارعی با حاتمی‌کیا، سال ۸۶ در یکی از آثار متفاوت کارنامه این فیلم ساز یعنی «دعوت» رقم خورد. نتیجه همکاری آنها چندان موفقیت‌آمیز نبود و دستاوردی نصیب زارعی نکرد، اما این نقطه پایان همکاری آنها نبود. مریلا زارعی سپس در سه فیلم بعدی حاتمی‌کیا بازی کرد.

 او در فیلم توقیف‌شده «گزارش یک جشن» محصول سال ۸۹ جلوی دوربین رفت. زارعی در سال‌های ۹۲ و ۹۴ نیز در فیلم‌های «چ» و «بادیگارد» ایفای نقش کرد و عملکردش در فیلم «چ» تحسین‌برانگیز بود. فیلم «به وقت شام» با محوریت شخصیت‌های مرد روایت می‌شد و نقش اصلی زن فیلم «خروج» را نیز پانته‌آ پناهی‌ها ایفا کرد، بنابراین «بادیگارد» آخرین همکاری زارعی و حاتمی‌کیا بود. حالا پنجمین تجربه همکاری این کارگردان و بازیگر در نسخه سینمایی «موسی (ع)» که از نظر ژانر و شرایط تولید، متفاوت‌ترین ساخته حاتمی‌کیاست، رقم خورده است.

در واقع یکی از مهم‌ترین پروژه‌های تلویزیون، سریال «موسی (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا و تهیه‌کنندگی سید محمود رضوی است که به دلیل تولید سخت و پیچیده‌اش، مرحله پیش‌تولید طولانی را سپری می‌کند و امسال وارد مرحله تولید نخواهد شد. مدتی پیش اخبار غیررسمی درباره تولید نسخه سینمایی این پروژه تاریخی منتشر شد و حالا تازه‌ترین خبر رسمی از این پروژه بزرگ، رونمایی از نسخه سینمایی سریال و پیش‌نمایش آن با نام «موسی کلیم‌ا... (ع)» درباره مقطع کودکی حضرت موسی (ع) است.

ایفای نقش در اثری تاریخی – مذهبی مانند «موسی (ع)» برای مریلا زارعی تجربه متفاوتی خواهد بود. سریال «زمان شوریدگی» اثر محمدعلی نجفی و «ولایت عشق» به کارگردانی محمدعلی نجفی، دو مجموعه تاریخی – مذهبی کارنامه زارعی هستند که دهه ۷۰ و پیش از شهرت در آنها بازی کرد، اما نقش پررنگی در این آثار نداشت. اکنون مریلا زارعی در مقایسه با اواخر دهه ۷۰ جایگاهی کاملا متفاوت دارد و گفته شده است که در این پروژه نقش مادر حضرت موسی (ع) را برعهده دارد.

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.