اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مند کردن مسیر رشد آنها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟
سرخط خبرها
چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

  • کد خبر: ۳۱۳۰۳۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نابرابری فرصت‌های اشتغال یکی از مهمترین چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم است که با یکپارچه سازی مشاغل این مشکل رفع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم در مناطق محروم، دسترسی نداشتن زنان به فرصت‌های برابر اشتغال است، اظهار کرد: موضوع اشتغال یک زنجیره است. ما باید این زنجیره را از تامین مواد اولیه تا زمانی که افراد بتوانند وارد بازار شوند، تکمیل کنیم. در این مسیر، هماهنگی میان دستگاه‌های متولی و یکپارچه‌سازی اقدامات از جمله برنامه‌های ما در معاونت زنان است.

وی افزود: یک گام پیش از این نیز وجود دارد و آن این است که زنان نگرش کارآفرینانه داشته باشند، به کارآفرینی تمایل پیدا کنند و این تمایل منجر به اقدام شود. بخش مهمی از این فرآیند، فرهنگ‌سازی است.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: مشکل اینجاست که بسیاری از زنان علاقه‌مند به کارآفرینی هستند، اما نمی‌دانند چه چیزی تولید کنند، با چه کیفیتی تولید کنند و محصولات خود را کجا بفروشند. اگر پاسخ این پرسش‌ها به درستی پیدا نشود، این افراد ممکن است به جای خروج از بیکاری، به بدهکاری دچار شوند. ما نمی‌خواهیم چنین اتفاقی بیفتد و تلاش می‌کنیم با ارائه آموزش و حمایت، این مشکلات را حل کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.