مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

  • کد خبر: ۳۱۳۰۳۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نابرابری فرصت‌های اشتغال یکی از مهمترین چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم است که با یکپارچه سازی مشاغل این مشکل رفع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم در مناطق محروم، دسترسی نداشتن زنان به فرصت‌های برابر اشتغال است، اظهار کرد: موضوع اشتغال یک زنجیره است. ما باید این زنجیره را از تامین مواد اولیه تا زمانی که افراد بتوانند وارد بازار شوند، تکمیل کنیم. در این مسیر، هماهنگی میان دستگاه‌های متولی و یکپارچه‌سازی اقدامات از جمله برنامه‌های ما در معاونت زنان است.

وی افزود: یک گام پیش از این نیز وجود دارد و آن این است که زنان نگرش کارآفرینانه داشته باشند، به کارآفرینی تمایل پیدا کنند و این تمایل منجر به اقدام شود. بخش مهمی از این فرآیند، فرهنگ‌سازی است.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: مشکل اینجاست که بسیاری از زنان علاقه‌مند به کارآفرینی هستند، اما نمی‌دانند چه چیزی تولید کنند، با چه کیفیتی تولید کنند و محصولات خود را کجا بفروشند. اگر پاسخ این پرسش‌ها به درستی پیدا نشود، این افراد ممکن است به جای خروج از بیکاری، به بدهکاری دچار شوند. ما نمی‌خواهیم چنین اتفاقی بیفتد و تلاش می‌کنیم با ارائه آموزش و حمایت، این مشکلات را حل کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.