تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر
سرخط خبرها
چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم

  • کد خبر: ۳۱۳۰۳۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نابرابری فرصت‌های اشتغال یکی از مهمترین چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم است که با یکپارچه سازی مشاغل این مشکل رفع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم در مناطق محروم، دسترسی نداشتن زنان به فرصت‌های برابر اشتغال است، اظهار کرد: موضوع اشتغال یک زنجیره است. ما باید این زنجیره را از تامین مواد اولیه تا زمانی که افراد بتوانند وارد بازار شوند، تکمیل کنیم. در این مسیر، هماهنگی میان دستگاه‌های متولی و یکپارچه‌سازی اقدامات از جمله برنامه‌های ما در معاونت زنان است.

وی افزود: یک گام پیش از این نیز وجود دارد و آن این است که زنان نگرش کارآفرینانه داشته باشند، به کارآفرینی تمایل پیدا کنند و این تمایل منجر به اقدام شود. بخش مهمی از این فرآیند، فرهنگ‌سازی است.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: مشکل اینجاست که بسیاری از زنان علاقه‌مند به کارآفرینی هستند، اما نمی‌دانند چه چیزی تولید کنند، با چه کیفیتی تولید کنند و محصولات خود را کجا بفروشند. اگر پاسخ این پرسش‌ها به درستی پیدا نشود، این افراد ممکن است به جای خروج از بیکاری، به بدهکاری دچار شوند. ما نمی‌خواهیم چنین اتفاقی بیفتد و تلاش می‌کنیم با ارائه آموزش و حمایت، این مشکلات را حل کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.