صعود ۷ پله‌ای هانیه رستمیان در جدیدترین رتبه‌بندی فدراسیون جهانی تیراندازی برگزاری مراسم «حماسه عاشورا» ویژه بانوان آذری‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۰ تیر ۱۴۰۴) مشهد در آغوش همدلی| روایتی از روز‌های سخت و قلب‌های مهربان زن، معمار شجاعت جمعی آشنایی با عوارض مصرف رنگ‌های مصنوعی در غذا‌های مختلف کسب ۲۰ مجوز ورودی توسط بانوان ایران در مسابقات مختلف برای حضور در بازی‌های جهانی چنگدو لزوم توجه و اجرای ۵ عادت مهم شبانه برای زنان بالای ۵۰ سال آغاز اردو‌های آماده‌سازی برای حضور دختران تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا از امروز (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ضرورت حمایت بین‌المللی از حقوق زنان در همه نقاط جهان آتش‌افروزی رژیم غاصب صهیونیستی، مانعی بزرگ در مسیر دستیابی به توسعه و توانمندسازی زنان زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور آشنایی با علائمی که نشان می‌دهد کودک نیاز به حمایت روانی دارد «مهسا» بانویی که با شهادتش، زائر آسمانی حریم رضا شد ۹ قایقران به سومین اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان دعوت شدند نگاهی به نقش‌آفرینی بی‌بدیل زنان در نهضت حسینی یک مادر و پنج داغ| روایت شهادت دانشمند هسته‌ای و خانواده‌اش پرچم‌داری سربازان شیرخواره در ۴۵ کشور دنیا
سرخط خبرها
روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب

روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب

  • کد خبر: ۳۱۴۰۶۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
نظمه خان یک بانوی مسلمان اندونزیایی است که در یک فوریه ۲۰۱۳ ایده روز جهانی حجاب را در جهان ثبت کرد و اکنون که ۱۴ سال از ثبت این نامگذاری می‌گذرد، در ۱۹۰ کشور جهان مراسم روز جهانی حجاب برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نظمه خان یک بانوی فعال اجتماعی بود که در سن یازده سالگی از بنگلادش به ایالات متحده آمد و در آنجا خود را تنها محجبه مقطع راهنمایی دید. او تجربه خود را به عنوان یک تجربه دشوار همیشه به یاد می آورد. او می گوید: «در برانکس، در نیویورک بزرگ شدم و به دلیل حجابم تبعیض های زیادی را تجربه کردم. در دوران راهنمایی، به من برچسب های «بتمن» یا «نینجا» می زدند. وقتی بعد از حادثه ی ۱۱ سپتامبر وارد دانشگاه شدم، اسامه بن لادن یا تروریست نامیده میشدم. خیلی بد بود. من فکر کردم تنها راه برای پایان دادن به تبعیض این است که از خواهران و همکارانمان بخواهیم خودشان یکبار حجاب را تجربه کنند.»

در ۱ فوریه ۲۰۱۳ نظمه خان موفق به راه اندازی کمپین روز جهانی حجاب شد و از آن زمان تاکنون رویدادهای مختلفی را در کشورهای آلبانی، آمریکا، آرژانتین، استرالیا، بنگلادش، بوسنی و هرزگوین، کانادا، مصر، انگلیس، اتیوپی، غنا، گینه، هند، اندونزی، عراق، ایرلند، موریتانی، نیجریه، پاکستان، فلسطین، پاراگوئه، فیلیپین، سیرالئون، اسپانیا، بریتانیا و زامبیا برگزار می کند.

در «روز جهانی حجاب» زنان غیر مسلمان از ادیان مختلف یک روز را با حجاب گذرانده و تجربه خود از حجاب را بیان می‌کنند.

هدف اعلام شده در ارتباط با این مناسبت این است که زنان از هر ادیان و پیشینه ای تشویق شوند تا یک روز حجاب داشته باشند و آن را تجربه کنند و در مورد چرایی حجاب آموزش دیده و در زمینه گسترش این نوع پوشش آگاهی پیدا کنند.

از دیگر اهداف برگزاری این پویش جهانی، فرهنگ‌ سازی در جهت تصحیح باورهای غلط در مورد چهره و پوشش زن مسلمان و محجبه در کشورهای غربی است.

در عصر حاضر با افزایش شناخت مردم نسبت به اسلام، «حجاب» از یک عمل دینی تنها به یک عمل مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است. زنانی در اقصی نقاط دنیا از هر نژاد و ملیتی وجود دارند که برای حفظ جایگاه اجتماعی خود با حجاب وارد جامعه می شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.