آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی اولین رویداد «دختران نقش‌آفرین» دانشگاه‌های آزاد واحد خراسان رضوی در مشهد برگزار شد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید مرتضی معینی محولاتی نقش مادری استادان زن در فضای دانشگاه‌ها کسب عنوان نخست کنگره ملی شعر خلیج فارس توسط بانوی شاعر مشهدی راه‌اندازی جایزه ویژه زنان عربی توسط وزارت فرهنگ فلسطین ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف پیشگیری از اختلافات در زندگی مشترک با شروط ضمن عقد لزوم مصرف مکمل کلسیم توسط زنان درباره مراقبت کنندگان از سلامت بانوان در روز جهانی ماما | ماما‌ها هم قدم با  مادر‌ها پرسش حقوقی زنان | فراهم‌بودن امکان اخذ شناسنامه برای فرزند حاصل از ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی آغاز سومین دوره جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در قاره کهن انجام بیش از ۶۰ درصد زایمان‌های طبیعی کشور توسط ماما‌ها برگزاری کارگاه «الگوی سوم زن مسلمان» در رویداد «بانوی مجاهد» به میزبانی مشهد
سرخط خبرها
جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

  • کد خبر: ۳۱۵۲۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
یک بانوی مجری برنامه‌های کودک در رسانه ملی با اشاره به جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون، نسبت به عدم ساخت سریال‌های جدید برای این گروه سنی در رسانه ملی انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا روستاپور اظهار کرد: تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شده که اتفاق خوبی است، اما ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خالی دارد که باید به آن توجه شود.

وی نبود سریال‌های جدید در حوزه کودکان را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خیلی خالی دارد و ما چندین سال است، سریال در حوزه کودک نداریم. بهتر است در این زمینه بودجه افزایش پیدا کند تا شاهد چنین ساختاری باشیم. بُردی که تلویزیون دارد نه شبکه نمایش خانگی دارد و نه رسانه‌ای دیگر. وظیفه ما هم ساخت کار خوب است که باعث می‌شود مخاطبان کار‌ها را ببینند.

این بانوی مجری برنامه های کودک، یکی از مشکلات حوزه کودکان در تلویزیون را یکی شدن شبکه کودک و خردسال عنوان کرد و گفت: این دو شبکه باید از همدیگر تفکیک شوند؛ چیزی که در دنیا هم مرسوم است و پیشنهاد می‌کنم این دو شبکه از هم جدا شوند.

روستاپور با اعتقاد بر اینکه خلاقیت در تلویزیون تا حدودی کم شده است، گفت: تلویزیون باید از برنامه‌های گفت‌و‌گو محور قدیمی کمی و ساخت برنامه‌های موازی فاصله بگیرد. در حوزه کودکان کمی تلویزیون از آن ساختار خاله و عمو و دایی فاصله گرفت و تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شد که اتفاق خوبی بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.