شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

  • کد خبر: ۳۱۵۲۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
یک بانوی مجری برنامه‌های کودک در رسانه ملی با اشاره به جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون، نسبت به عدم ساخت سریال‌های جدید برای این گروه سنی در رسانه ملی انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا روستاپور اظهار کرد: تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شده که اتفاق خوبی است، اما ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خالی دارد که باید به آن توجه شود.

وی نبود سریال‌های جدید در حوزه کودکان را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خیلی خالی دارد و ما چندین سال است، سریال در حوزه کودک نداریم. بهتر است در این زمینه بودجه افزایش پیدا کند تا شاهد چنین ساختاری باشیم. بُردی که تلویزیون دارد نه شبکه نمایش خانگی دارد و نه رسانه‌ای دیگر. وظیفه ما هم ساخت کار خوب است که باعث می‌شود مخاطبان کار‌ها را ببینند.

این بانوی مجری برنامه های کودک، یکی از مشکلات حوزه کودکان در تلویزیون را یکی شدن شبکه کودک و خردسال عنوان کرد و گفت: این دو شبکه باید از همدیگر تفکیک شوند؛ چیزی که در دنیا هم مرسوم است و پیشنهاد می‌کنم این دو شبکه از هم جدا شوند.

روستاپور با اعتقاد بر اینکه خلاقیت در تلویزیون تا حدودی کم شده است، گفت: تلویزیون باید از برنامه‌های گفت‌و‌گو محور قدیمی کمی و ساخت برنامه‌های موازی فاصله بگیرد. در حوزه کودکان کمی تلویزیون از آن ساختار خاله و عمو و دایی فاصله گرفت و تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شد که اتفاق خوبی بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.