ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

  • کد خبر: ۳۱۵۲۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
یک بانوی مجری برنامه‌های کودک در رسانه ملی با اشاره به جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون، نسبت به عدم ساخت سریال‌های جدید برای این گروه سنی در رسانه ملی انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا روستاپور اظهار کرد: تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شده که اتفاق خوبی است، اما ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خالی دارد که باید به آن توجه شود.

وی نبود سریال‌های جدید در حوزه کودکان را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خیلی خالی دارد و ما چندین سال است، سریال در حوزه کودک نداریم. بهتر است در این زمینه بودجه افزایش پیدا کند تا شاهد چنین ساختاری باشیم. بُردی که تلویزیون دارد نه شبکه نمایش خانگی دارد و نه رسانه‌ای دیگر. وظیفه ما هم ساخت کار خوب است که باعث می‌شود مخاطبان کار‌ها را ببینند.

این بانوی مجری برنامه های کودک، یکی از مشکلات حوزه کودکان در تلویزیون را یکی شدن شبکه کودک و خردسال عنوان کرد و گفت: این دو شبکه باید از همدیگر تفکیک شوند؛ چیزی که در دنیا هم مرسوم است و پیشنهاد می‌کنم این دو شبکه از هم جدا شوند.

روستاپور با اعتقاد بر اینکه خلاقیت در تلویزیون تا حدودی کم شده است، گفت: تلویزیون باید از برنامه‌های گفت‌و‌گو محور قدیمی کمی و ساخت برنامه‌های موازی فاصله بگیرد. در حوزه کودکان کمی تلویزیون از آن ساختار خاله و عمو و دایی فاصله گرفت و تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شد که اتفاق خوبی بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.