مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در ماکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در مایکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

هنگامی که پلاستیک در معرض دمای بالا قرار می‌گیرد، این ترکیبات تجزیه شده و مستقیما غذا را آلوده می‌کنند و در نتیجه خطرات سلامتی را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، این متخصص توصیه می‌کند که برای گرم کردن غذا در مایکروفر فقط از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید، زیرا این مواد هیچ ماده مضری آزاد نمی‌کنند.

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر کردن پلاستیک به کار می‌روند. این ترکیبات در زندگی روزمره ما به‌ویژه در بسته‌بندی‌های مواد غذایی و ظروف پلاستیکی بسیار رایج هستند.

در سال‌های اخیر، محققان ارتباطی بین قرار گرفتن در معرض فتالات‌ها و افزایش خطر بیش‌فعالی (ADHD)، اوتیسم و اختلالات شناختی در کودکان یافته‌اند. همچنین، این ترکیبات باعث افزایش خطر دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی-عروقی، اختلال در عملکرد هورمونی و آسیب به کبد و کلیه‌ها می‌شوند.

همچنین، بیسفنول اِی یا (BPA) یک ترکیب شیمیایی است که از دهه ۱۹۶۰ در تولید پلاستیک‌ها و رزین‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به‌ویژه در بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های کنسرو و ظروف نگهداری غذا یافت می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بیسفنول با بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و مشکلات قلبی عروقی ارتباط دارد. احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها، مانند سرطان سینه و پروستات نیز مطرح شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.