سهم ۳۶ درصدی زنان در کاروان ورزش کشور در بازی‌های جهانی یونیورسیاد آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)» جزئیات طرح اعزام مبلغان تسهیلگر جوانی جمعیت در مشهد | فرهنگ سازی چهره‎ به چهره برای فرزندآوری رشد خشونت‌های جنسی و قتل زنان در ایتالیا در سال ۲۰۲۴ تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا استقبال پرشور بانوان مشهدی از رقابت‌های ورزشی جام شهربانو ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ برگزاری برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر رضوی ویژه مادران و کودکان برگزاری نشست جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر نمایش توانمندی‌های زنان ایرانی در عرصه هنر در نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در سازمان ملل اشعار پروین اعتصامی، نشانه پیوند میان خلاقیت و مضامین لطیف زنانه کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره توسط بانوان ایران در لیگ جهانی کاراته اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده هشدار یک جامعه‌شناس درباره گذراندن زمان فراغت نوجوانان در فضای مجازی از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

  • کد خبر: ۳۲۱۳۱۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) با اشاره به اینکه زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)، سندی بی‌همتا برای شناخت شخصیت نخستین بانوی اسلام است، گفت: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام علی‌اکبر عالمیان با اشاره به اینکه اگرچه اطلاعات دقیقی از دوران پیش از اسلام حضرت خدیجه نیست، در دست نیست، اما منابع تاریخی بر جایگاه اجتماعی والا، نجابت، ثروت زیاد و مهارت بی‌نظیر ایشان در تجارت تأکید دارند، اظهار کرد: ایشان پیش از ازدواج با پیامبر (ص)، به دلیل خِرَد، شرافت و درایت مثال‌زدنی به «طاهره» و «سیده زنان قریش» ملقب بود. پس از ازدواج با رسول‌الله (ص)، حضرت خدیجه (س) تمامی دارایی خود را در راه نشر اسلام نثار کرد و در سخت‌ترین سال‌های دعوت پیامبر (ص)، حامی و پناهگاه بی‌بدیل ایشان بود.

وی با اشاره به جایگاه بی‌بدیل حضرت خدیجه کبری (س) و زیارت‌نامه نورانی این بانوی بزرگ اسلام، عنوان کرد: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت؛ زیارتی که متأسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

این پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) افزود: جایگاه رفیع حضرت خدیجه (س) به‌گونه‌ای است که رسول خدا (ص) در طول حیات پربرکت خدیجه (س)، همسر دیگری اختیار نکرد و این وفاداری، نشانگر عمق ارتباط عاطفی و معنوی این دو بزرگوار است.

حجت الاسلام عالمیان بیان کرد: نه تنها پیش از همه زنان، بلکه به روایتی، نخستین فرد در کل امت بود که ندای «اشهد ان لا اله الا الله» را لبیک گفت. این ایمان زودهنگام، در شرایطی شکل گرفت که اکثریت قریش، پیامبر (ص) را تکذیب می‌کردند و خدیجه (س) با حمایت‌های مالی و روحی خود، سنگ بنای جامعه نوپای اسلامی را استوار کرد.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.