برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است
سرخط خبرها
رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

  • کد خبر: ۳۲۱۳۱۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) با اشاره به اینکه زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)، سندی بی‌همتا برای شناخت شخصیت نخستین بانوی اسلام است، گفت: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام علی‌اکبر عالمیان با اشاره به اینکه اگرچه اطلاعات دقیقی از دوران پیش از اسلام حضرت خدیجه نیست، در دست نیست، اما منابع تاریخی بر جایگاه اجتماعی والا، نجابت، ثروت زیاد و مهارت بی‌نظیر ایشان در تجارت تأکید دارند، اظهار کرد: ایشان پیش از ازدواج با پیامبر (ص)، به دلیل خِرَد، شرافت و درایت مثال‌زدنی به «طاهره» و «سیده زنان قریش» ملقب بود. پس از ازدواج با رسول‌الله (ص)، حضرت خدیجه (س) تمامی دارایی خود را در راه نشر اسلام نثار کرد و در سخت‌ترین سال‌های دعوت پیامبر (ص)، حامی و پناهگاه بی‌بدیل ایشان بود.

وی با اشاره به جایگاه بی‌بدیل حضرت خدیجه کبری (س) و زیارت‌نامه نورانی این بانوی بزرگ اسلام، عنوان کرد: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت؛ زیارتی که متأسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

این پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) افزود: جایگاه رفیع حضرت خدیجه (س) به‌گونه‌ای است که رسول خدا (ص) در طول حیات پربرکت خدیجه (س)، همسر دیگری اختیار نکرد و این وفاداری، نشانگر عمق ارتباط عاطفی و معنوی این دو بزرگوار است.

حجت الاسلام عالمیان بیان کرد: نه تنها پیش از همه زنان، بلکه به روایتی، نخستین فرد در کل امت بود که ندای «اشهد ان لا اله الا الله» را لبیک گفت. این ایمان زودهنگام، در شرایطی شکل گرفت که اکثریت قریش، پیامبر (ص) را تکذیب می‌کردند و خدیجه (س) با حمایت‌های مالی و روحی خود، سنگ بنای جامعه نوپای اسلامی را استوار کرد.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.