لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور بررسی نقش دختران ایرانی در دیپلماسی عمومی مشارکت ۲۰ درصدی زنان خراسان شمالی در فعالیت‌های اقتصادی این استان برگزاری برنامه‌های متنوع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴ ویژه بانوان دانشگاهی برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس «خانواده ایرانی» با هدف پاسداشت ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و تاریخی نهاد خانواده استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی صبر و بردباری والدین، از ارکان مهم در تربیت کودکان بیش‌فعال معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی
سرخط خبرها
رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)

  • کد خبر: ۳۲۱۳۱۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) با اشاره به اینکه زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س)، سندی بی‌همتا برای شناخت شخصیت نخستین بانوی اسلام است، گفت: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام علی‌اکبر عالمیان با اشاره به اینکه اگرچه اطلاعات دقیقی از دوران پیش از اسلام حضرت خدیجه نیست، در دست نیست، اما منابع تاریخی بر جایگاه اجتماعی والا، نجابت، ثروت زیاد و مهارت بی‌نظیر ایشان در تجارت تأکید دارند، اظهار کرد: ایشان پیش از ازدواج با پیامبر (ص)، به دلیل خِرَد، شرافت و درایت مثال‌زدنی به «طاهره» و «سیده زنان قریش» ملقب بود. پس از ازدواج با رسول‌الله (ص)، حضرت خدیجه (س) تمامی دارایی خود را در راه نشر اسلام نثار کرد و در سخت‌ترین سال‌های دعوت پیامبر (ص)، حامی و پناهگاه بی‌بدیل ایشان بود.

وی با اشاره به جایگاه بی‌بدیل حضرت خدیجه کبری (س) و زیارت‌نامه نورانی این بانوی بزرگ اسلام، عنوان کرد: شخصیت والای حضرت خدیجه (س) را می‌توان از طریق مضامین بلند زیارت‌نامه ایشان به‌خوبی شناخت؛ زیارتی که متأسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

این پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) افزود: جایگاه رفیع حضرت خدیجه (س) به‌گونه‌ای است که رسول خدا (ص) در طول حیات پربرکت خدیجه (س)، همسر دیگری اختیار نکرد و این وفاداری، نشانگر عمق ارتباط عاطفی و معنوی این دو بزرگوار است.

حجت الاسلام عالمیان بیان کرد: نه تنها پیش از همه زنان، بلکه به روایتی، نخستین فرد در کل امت بود که ندای «اشهد ان لا اله الا الله» را لبیک گفت. این ایمان زودهنگام، در شرایطی شکل گرفت که اکثریت قریش، پیامبر (ص) را تکذیب می‌کردند و خدیجه (س) با حمایت‌های مالی و روحی خود، سنگ بنای جامعه نوپای اسلامی را استوار کرد.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.