برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است
سرخط خبرها
بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج

بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۴
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
یک روانشناس با بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج، گفت: یکی از اصلی‌ترین آسیب‌های بالارفتن سن ازدواج، کاهش نرخ باروری است. همچنین در بارداری در سنین بالا، خطرات مختلفی مادر و جنین را تهدید می‌کند و احتمال یک بارداری سالم کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقیه نوری‌پور لیاولی اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین آسیب‌های بالارفتن سن ازدواج، کاهش نرخ باروری است. همچنین در بارداری در سنین بالا، خطرات مختلفی مادر و جنین را تهدید می‌کند و احتمال یک بارداری سالم کاهش پیدا می‌کند. در چنین مواقعی بسیاری از زنان تنها به داشتن یک فرزند اکتفا می‌کنند. انتخاب تک‌فرزندی یا انصراف از فرزندآوری به طور مستقیم بر کاهش جمعیت موثر است. این مسئله در بلندمدت می‌تواند چالش‌های اقتصادی و اجتماعی متعددی را برای کشور به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از پیامد‌های افزایش سن ازدواج، فاصله سنی زیاد میان والدین و فرزندان است، افزود: والدینی که در سنین بالا ازدواج می‌کنند، در دوران جوانی فرزندشان، توانایی همراهی و همدلی لازم را نخواهند داشت و شکاف بین نسل‌ها بیشتر خواهد شد.

این روانشناس بیان کرد: تأخیر در ازدواج می‌تواند به افزایش مشکلات روانی مانند افسردگی، انزوا و کاهش رضایت از زندگی منجر شود و افراد را به سمت اعتیاد و خودکشی سوق دهد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.