بررسی اثرات مستقیم تغییرات وزن در چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری ناامنی شغلی، اصلی‌ترین مانع برای فرزندآوری تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم رونمایی از سند مشارکت زنان در خرداد ۱۴۰۴ حریفان تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شدند حضور ۴۳ تیم در  مسابقات ۳ نفره جام رمضان بانوان خراسان رضوی توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟ پیروزی تیم تنیس روی میز دختران در رقابت‌های جهانی دانش آموزی ۲۰۲۵ رومانی بررسی ابعاد مختلف الگوی جدید زن مسلمان با اجرای یک طرح در دانشگاه الزهرا رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی نائب قهرمانی تیم فوتسال زنان ایران در تورنمنت تایلند لزوم تهیه شناسنامه جامعی از زیرساخت‌های مرتبط با زنان در سطح استان‌های کشور کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور فرانسه، کشور اول خشونت‌های خانگی علیه زنان در جهان آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند
سرخط خبرها
کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور

کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور

  • کد خبر: ۳۲۵۳۰۵
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
براساس اطلاعات موجود در سازمان جهانی بهداشت، نسبت مرگ و میر مادران (به ازای هر ۱۰۰,۰۰۰ تولد زنده) در ایران در سال ۲۰۲۰ به ۲۲ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده و روند شدید کاهش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس اطلاعات موجود در سازمان جهانی بهداشت، نسبت مرگ و میر مادران (به ازای هر ۱۰۰,۰۰۰ تولد زنده) در ایران در سال ۲۰۲۰ به ۲۲ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

همچنین میانگین مرگ و میر نوزادان در هر هزار تولد زنده در سال ۲۰۲۰ میلادی معادل ۱۰ نفر بوده است که نسبت به دهه‌های گذشته روند کاهشی با شتابی داشته است.

براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت سالانه نزدیک به ۳۰۰ هزار زن در دوره بارداری یا زایمان جان خود را از دست می‌دهند و بیش از ۲ میلیون نوزاد در ماه اول زندگی خود فوت می‌کنند.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت تقریباً یک مرگ قابل پیشگیری زنان و نوزادان در هر ۷ ثانیه در جهان رخ می‌دهد. همچنین براساس روند‌های کنونی، آمار تکان‌دهنده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد ۴ کشور از هر ۵ کشور برای دستیابی به اهداف بهبود بقا مادران تا سال ۲۰۳۰ در مسیر درستی حرکت نمی‌کنند.

همچنین یک سوم از کشور‌ها قادر نخواهند بود اهداف کاهش مرگ و میر نوزادان را محقق کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.