«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: یکی از اولویت‌های ما، ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان است و در این راستا با سمن‌های فعال در حوزه کتاب در حال مذاکره هستیم تا در پایگاه‌های مختلف شهری برنامه‌های آن را اجرا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر بر اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای گروه سنی کودک و نوجوان تأکید و اظهار کرد: ما در حوزه ترویج کتاب‌خوانی علاقه‌مندیم اقدامات مؤثری انجام دهیم. یکی از اولویت‌های ما، ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان است و در این راستا با مؤسسات غیرانتفاعی و سمن‌های فعال در حوزه کتاب نیز در حال مذاکره برای شروع یک همکاری مشترک هستیم تا در پایگاه‌های مختلف شهری برنامه‌هایی در این راستا اجرا کنیم.

وی با اشاره به سفر‌های استانی و مشاهده‌ مستقیم نیاز‌ها و مسائل، افزود: در بسیاری از نقاط، دسترسی به کتاب‌هایی که به موضوع ارتباط والدین و فرزندان می‌پردازد، بسیار محدود است؛ در حالی که این موضوع امروز یکی از نیاز‌های اساسی خانواده‌هاست. ما به دنبال تولید و ارائه‌ی محتوایی هستیم که به بهبود کیفیت روابط خانوادگی کمک کند؛ چه در قالب کتاب، چه کارگاه آموزشی و یا خدمات مشاوره‌ای.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر نقش کلیدی والدین در شش سال نخست زندگی کودک اظهار داشت: این دوره، پایه‌گذار شخصیت، احساس امنیت، و شکل‌گیری ارزش‌های انسانی همچون مهربانی و صداقت در کودک است. مهم‌ترین الگوی کودک در این سال‌ها، والدین او به‌ویژه مادر است. پس آماده‌سازی والدین برای ایفای نقش درست در این بازه‌ی زمانی، ضرورتی انکارناپذیر است.

بهروزآذر با اشاره به تأثیر کتاب‌هایی با محوریت الگو‌های موفق ایرانی بر رشد شخصیتی نوجوانان، خاطرنشان کرد: کتاب‌هایی که تجربه زیسته افراد موفق را روایت می‌کنند، می‌توانند حس خودباوری و مهارت حل مسئله را در نوجوانان تقویت کنند.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.