غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟
سرخط خبرها
آموزش قرآن کریم به زنان کم‌شنوا ازسوی یک مؤسسه قرآنی در جنوب ترکیه

آموزش قرآن کریم به زنان کم‌شنوا ازسوی یک مؤسسه قرآنی در جنوب ترکیه

  • کد خبر: ۳۲۹۳۸۸
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
به گفته هماهنگ‌کننده امور ناشنوایان در دفتر مفتی ماردین، یک مرکز آموزش قرآن کریم که توسط دارالافتاء در استان ماردین جنوب ترکیه قرار دارد، به زنان کم شنوا قرآن و مسائل مذهبی را به زبان اشاره می‌آموزد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نازان آگالدان را اشاره به اینکه از سال ۲۰۱۶ به زنان ناشنوا در یک موسسه قرآنی در جنوب ترکیه تدریس می‌کند، اظهار کرد: این موسسه، فقط به آموزش قرآن به زبان اشاره اکتفا نمی‌کند، بلکه مسائل دینی را نیز آموزش می‌دهد و حفظ برخی از سوره‌ها و ادعیه را نیز آموزش می‌دهد و به عنوان بخشی از دوره آموزشی خود زنان کم شنوا هفته‌ای ۶ ساعت آموزش یادگیری قرآن کریم را می‌بینند.

وی اداره امور مذهبی ترکیه سالانه مطالب آموزشی جدیدی ارسال می‌کند و آنها از کتابی برای آموزش الفبا به زبان اشاره است، استفاده می‌کنند.

هماهنگ کننده امور ناشنوایان در دفتر مفتی ماردین گفت: این دوره آموزشی همچنین مکانی برای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.