مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی

بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی

  • کد خبر: ۳۳۰۹۱۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
یک پژوهشگر حوزه زنان و فرهنگ گفت: زنان محجبه امروز در لندن، پاریس یا نیویورک، تنها از دین خود دفاع نمی‌کنند؛ آن‌ها نوعی سبک زندگی را نمایندگی می‌کنند که در آن معنویت، کرامت زن، انتخاب آگاهانه و مقاومت فرهنگی هم‌زمان حضور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فائزه آقامحمدی با اشاره به نقش حجاب در مقاومت در برابر فرهنگ غالب، اظهار کرد: در عصر جهانی‌سازی و فرهنگ‌های مصرف‌گرای غربی، حجاب می‌تواند به عنوان نمادی از مقاومت در برابر فشار‌های یکسان‌سازی فرهنگی تلقی شود. زنانی که به حجاب پایبند هستند، با انتخاب این لباس، ضمن بیان اعتقادات خود، پیامی روشن به جامعه می‌دهند: ما به دنبال حفظ هویت و ارزش‌هایمان هستیم.

وی با تأکید بر اینکه حجاب در بستر جوامع غربی چند لایه معنا پیدا کرده است، می‌گوید: زنان محجبه امروز در لندن، پاریس یا نیویورک، تنها از دین خود دفاع نمی‌کنند؛ آنها سبک زندگی‌ای را نمایندگی می‌کنند که در آن معنویت، کرامت زن، انتخاب آگاهانه و مقاومت فرهنگی هم‌زمان حضور دارد.

این پژوهشگر حوزه زنان و فرهنگ پنج کارکرد و معنا برای حجاب در غرب برشمرد و افزود: در وهله نخست حجاب نمادی از اعتقاد دینی و معنویت است، در واقع حجاب، یک عمل عبادی و بیانگر تعهد شخصی به ارزش‌های دینی است. زنانی که به این لباس مذهبی پایبند هستند، اغلب آن را به عنوان بخشی از هویت خود و بیانگر ایمانشان می‌دانند. این امر، به ویژه در جوامعی که ارزش‌های معنوی در معرض تهدید قرار گرفته‌اند، نظیر جوامع غربی، اهمیت ویژه‌ای دارد.

آقامحمدی حفظ حرمت زنان را دومین کارکرد حجاب دانست و تصریح کرد: حجاب به عنوان یک مؤلفه اخلاقی، به کاهش بی‌احترامی‌ها و تقلیل از بیان نگاه‌های جنسیتی کمک می‌کند. این امر، ضمن حفظ حرمت زنان، به آنها اجازه می‌دهد تا بر اساس ارزش‌ها و اعتقادات خود زندگی کنند.

وی با اشاره به نقش حجاب در ایجاد ارتباط عمیق‌تر، بیان کرد: حجاب می‌تواند به عنوان پلی برای ایجاد ارتباط عمیق‌تر بین افراد بر اساس ارزش‌ها و اعتقادات معنوی عمل کند. این امر، به ویژه در جوامع چندفرهنگی، می‌تواند به افزایش درک متقابل و احترام متقابل کمک کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.