مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۹۸۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد از تصویب لایحه خانواده در شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ابراهیمی، امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در جلسه شورای کمیسیون زن و خانواده، با اشاره به تصویب لایحه خانواده در شورای شهر، این اقدام را بی‌سابقه و بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: این لایحه می‌تواند نقطه عطفی در توجه به نهاد خانواده و حل آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون به این میزان به موضوع خانواده در سابقه شورای شهر توجه نشده است، گفت: انصافاً کار کم‌نظیری انجام شده است. من این احتمال را می‌دهم که اگر هم در شهر‌های دیگر کاری مشابه صورت گرفته باشد، این کار کم‌نظیر است و در سابقه شورای شهر مشهد این توجه اصلاً نبوده است.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، تبدیل رویکرد خانواده‌محوری از طرح و برنامه به قانون را که قابل‌پیگیری و رصد باشد، بسیار مهم دانست و گفت: این اقدام بسیار خوبی است که از ظرفیت‌های قانونی استفاده بکنیم.

ابراهیمی فقدان لایحه در حوزه فرهنگی و اجتماعی را یکی از نکات قابل‌توجه در سال‌های قبل دانست و تصریح کرد: لایحه‌ای که تنظیم می‌شود، یک اتاق فکر می‌خواهد، شناسایی ظرفیت‌ها می‌خواهد، باید برویم دنبال دبیرخانه اجرایی‌اش تا محقق بشود، رصد می‌خواهد.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، سه سنگر اصلی در حوزه اجتماعی را «خانواده»، «مسجد» و «محله» دانست و گفت: اگر به این سه سنگر اهمیت دهیم و توجه بکنیم، بخشی از مشکلات جامعه که مرتبط با این سه سنگر است، حل می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه خانواده در ایران، افزود: در ایران، تنها چیزی که می‌توانیم در حوزه علوم انسانی رقابت بکنیم، خانواده است. هنوز در ایران، خانواده محترم است و به آن توجه می‌شود؛ باوجود اینکه آسیب‌هایی هم داریم.

ابراهیمی درخصوص طرح مسجدمحوری نیز گفت: این طرح فراتر از بحث عمرانی و ساخت‌وساز مسجد است. طرح مسجدمحوری یک الگو و یک طرح و برنامه مشخص است برای اینکه کارکرد‌های مسجد افزایش پیدا بکند؛ نه‌تنها درون مسجد بلکه بیرون مسجد هم باید به این موضوع توجه بشود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.