لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان
سرخط خبرها
لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۹۸۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد از تصویب لایحه خانواده در شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ابراهیمی، امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در جلسه شورای کمیسیون زن و خانواده، با اشاره به تصویب لایحه خانواده در شورای شهر، این اقدام را بی‌سابقه و بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: این لایحه می‌تواند نقطه عطفی در توجه به نهاد خانواده و حل آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون به این میزان به موضوع خانواده در سابقه شورای شهر توجه نشده است، گفت: انصافاً کار کم‌نظیری انجام شده است. من این احتمال را می‌دهم که اگر هم در شهر‌های دیگر کاری مشابه صورت گرفته باشد، این کار کم‌نظیر است و در سابقه شورای شهر مشهد این توجه اصلاً نبوده است.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، تبدیل رویکرد خانواده‌محوری از طرح و برنامه به قانون را که قابل‌پیگیری و رصد باشد، بسیار مهم دانست و گفت: این اقدام بسیار خوبی است که از ظرفیت‌های قانونی استفاده بکنیم.

ابراهیمی فقدان لایحه در حوزه فرهنگی و اجتماعی را یکی از نکات قابل‌توجه در سال‌های قبل دانست و تصریح کرد: لایحه‌ای که تنظیم می‌شود، یک اتاق فکر می‌خواهد، شناسایی ظرفیت‌ها می‌خواهد، باید برویم دنبال دبیرخانه اجرایی‌اش تا محقق بشود، رصد می‌خواهد.

معاون اجتماعی شهردار مشهد، سه سنگر اصلی در حوزه اجتماعی را «خانواده»، «مسجد» و «محله» دانست و گفت: اگر به این سه سنگر اهمیت دهیم و توجه بکنیم، بخشی از مشکلات جامعه که مرتبط با این سه سنگر است، حل می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه خانواده در ایران، افزود: در ایران، تنها چیزی که می‌توانیم در حوزه علوم انسانی رقابت بکنیم، خانواده است. هنوز در ایران، خانواده محترم است و به آن توجه می‌شود؛ باوجود اینکه آسیب‌هایی هم داریم.

ابراهیمی درخصوص طرح مسجدمحوری نیز گفت: این طرح فراتر از بحث عمرانی و ساخت‌وساز مسجد است. طرح مسجدمحوری یک الگو و یک طرح و برنامه مشخص است برای اینکه کارکرد‌های مسجد افزایش پیدا بکند؛ نه‌تنها درون مسجد بلکه بیرون مسجد هم باید به این موضوع توجه بشود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.