برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد افزایش میزان اضطراب و افسردگی مادر از عوارض چاقی در دوران بارداری بیمه زنان سرپرست خانوار ساکن شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان می‌شود اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان
سرخط خبرها
بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی

بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی

  • کد خبر: ۳۳۳۲۴۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
به گفته یک روانشناس، کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفت‌و‌گو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد ابهری اظهار کرد: از نگاه آسیب شناسی اجتماعی، ازدواج نیز در جامعه ما رشد داشته است، اما رشد آن به اندازه طلاق نیست. در کالبدشکافی علل و عوامل افزایش طلاق، نفوذ زندگی اینترنتی و سبک زندگی غربی موجب تغییر نگاه‌ها در امور فرهنگی و اجتماعی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تشکیل زندگی موازی با زندگی اصلی از یک سو و رشد توقعات بی مورد از سوی برخی از زوجین باعث شده که اختلافات و تنش‌ها روز به روز بیشتر افزایش یابد ضمن اینکه در این میان ازدواج سفید نیز مزیت بر علت تنوع طلبی در بعضی از مردان شده است، افزود: کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفت‌و‌گو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی است.

به گفته این روانشناس، حدود ۴۰ درصد از زوجین به علت ضعف مهارت‌های زندگی در مرحله طلاق روانی و عاطفی باقی می‌مانند و همین مساله موجب مشکلات بعدی می‌شود.

ابهری ادامه داد: برای افزایش تمایل جوانان به ازدواج، ارائه مسکن ارزان یا رایگان، آموزش مهارت‌های زندگی در محور‌های انتخاب و برقرای تفاهم و همزیستی دوستانه می‌تواند گام‌های اولیه قرار گرفته و دادگاه‌های خانواده باید قبل از صدور مجوز طلاق زوجین را موظف به مراجعه به مشاورین مجرب خانواده کنند.

وی با بیان اینکه بهترین روش برای پیشگیری از طلاق عاطفی و مشکلات ناشی از آن مراجعه به مشاوره‌های خانوادگی و کمک گرفتن از افراد باتجربه است، ابراز کرد: پیش از طلاق عاطفی، طلاق روانی یعنی دلخوری و ناراحتی‌های مختلف زوجین از یکدیگر به دلایل مختلف اتفاق می‌افتد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.