چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا حضور ۲ بانوی استاد شطرنج ایران در رقابت‌های جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵ گرجستان اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده دستور تهیه دسر تیرامیسو فوری و ساده در خانه+ فیلم زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سرخط خبرها
بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران

بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران

  • کد خبر: ۳۳۳۹۶۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
عضو هیت مدیره انجمن جمعیت شناسی ایران با اشاره به اینکه در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران ما شاهد یک نوع بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها هستیم، گفت: سیاست‌گذاری جمعیتی نه با مشارکت جامعه بلکه با مفروضات سیاست‌گذار انجام گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حاتم حسینی با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، رشد موالید در کشور از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳، منهای ٧/٣ درصد بوده است، اظهار کرد: این به معنی آن است که دولت در دستیابی به هدف قانون "تعالی خانواده و جوانی جمعیت" موفق عمل نکرده است.

وی ادامه داد: در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران ما شاهد یک نوع بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها هستیم. به بیان دیگر، سیاست‌گذاری جمعیتی نه با مشارکت جامعه بلکه با مفروضات سیاست‌گذار انجام گرفته است. در واقع، سیاست‌گذاری‌ها در خلاء و مبتنی بر مفروضات ساده بوده است.

عضو هیت مدیره انجمن جمعیت شناسی ایران با تاکید بر اینکه فرزندآوری انگیزه می‌خواهد نه تشویق، یاداور شد: چه چیز بهتر از این در جامعه‌ای زندگی کنیم که خانواده دارای استحکام باشد، پیوند‌های زناشویی گسسته نشود و فرزندآوری در یک فضای توام با آرامش و امید صورت بگیرد، این چیزی است که سیاست‌گذار می‌خواهد، اما متوجه نیست که برای تحقق آن نیازمند بستر و امکانات لازم هستیم. در غیر این صورت، اگر بهترین آرمان‌ها و آموزه‌ها را داشته باشید، نمی‌توانید بدون امکانات و برنامه‌های لازم آن را اجرایی کنید.

حسینی متدکر شد: دولت بایستی به بازنگری هم در محتوای قانون و هم سازوکار اجرای آن بپردازد. در این بازنگری مسیر مداخله دولت خیلی مهم است. سیاست‌گذاری دولت بایستی مشارکتی باشد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.