اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند

۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند

  • کد خبر: ۳۳۶۶۳۶
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس با اشاره به اینکه ۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند، ارتقای جایگاه زنان در عرصه‌های نوین را اولویت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی طاهری در نشست کاری نمایندگان زن پارلمان‌های کشور‌های عضو بریکس که با عنوان «زنان در عصر هوش مصنوعی» با تأکید بر ضرورت مشارکت معنادار زنان در تحولات فناورانه، خواستار تقویت همکاری‌های بین‌پارلمانی برای تحقق عدالت جنسیتی در اقتصاد دیجیتال شد و گفت: مجلس شورای اسلامی، ارتقای جایگاه زنان در عرصه‌های نوین را در اولویت خود قرار داده و طرح‌های نوآورانه‌ای را برای حمایت از حقوق زنان و تسهیل مشارکت آنان در اقتصاد دیجیتال در دست بررسی دارد.

وی با اشاره به اینکه جهان امروز با سرعتی بی‌سابقه در حال تحول است و فناوری‌های نوین، به‌ویژه هوش مصنوعی، ساختار‌های اقتصادی، اجتماعی، حقوقی و هویتی جوامع را با شتابی بی‌سابقه دگرگون می‌سازند، ادامه داد: در این گذار تاریخی، پرسش اساسی این است که زنان در این دگرگونی چه نقشی دارند؟ و چگونه می‌توان از مشارکت برابر و معنادار آنان در طراحی آینده‌ای فناورانه و انسانی اطمینان حاصل کرد؟

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس افزود: آمار‌های جهانی نشان می‌دهد که تنها ۲۲ درصد از متخصصان هوش مصنوعی در سطح جهانی را زنان تشکیل می‌دهند. این شکاف جنسیتی، صرفاً شکاف و نابرابری آماری نیست؛ بلکه نشانی از شکاف و عدم توازن در طراحی، مالکیت و کنترل الگوریتم‌هایی‌ست که بر آینده بشر اثرگذار خواهند بود.

طاهری با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت‌های آموزش دیجیتال دختران، حمایت هدفمند از کارآفرینی زنان و دسترسی برابر به سرمایه و بازار، از گام‌های بنیادین برای تحقق مشارکت واقعی زنان در اقتصاد دیجیتال محسوب می‌شود، تصریح کرد: آینده‌نگری فناورانه بدون صدای زنان، تصویری ناقص و نامتوازن خواهد بود. باید آینده‌ای را رقم بزنیم که در آن، دختران نه صرفاً کاربران اپلیکیشن‌ها و فناوری‌ها، بلکه طراحان الگوریتم‌ها، معماران سیاست‌های داده‌محور، خالقان موتور‌های جست‌و‌جو و رهبران هوش مصنوعی باشند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران، بر پایه باور‌های عمیق فرهنگی و دینی خود، همواره توانمندسازی زنان و صیانت از حقوق آنان را در فرایند‌های اجتماعی و فناورانه ضرورتی انکارناپذیر دانسته است. هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال نیز از این قاعده مستثنا نیستند. عقلانیت و آینده‌نگری حکم می‌کند که به‌منظور بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های انسانی جامعه، به‌ویژه زنان در عرصه فناوری، راهکار‌های مؤثری برای حفاظت و ارتقاء جایگاه آنان را ارائه دهیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.