مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
آشنایی با تکنیک‌هایی برای آرام‌سازی فضای خانه در شرایط بحرانی

آشنایی با تکنیک‌هایی برای آرام‌سازی فضای خانه در شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۳۴۰۴۵۹
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
اگرچه شرایط بحرانی مانند حملات موشکی، ترس از آینده و فشار روانی شدیدی به خانواده‌ها وارد می‌کند، اما با رعایت چند اصل ساده و علمی، می‌توان فضای خانه را از ترس خالی کرد و به پناهگاهی برای جان و روان اعضای خانواده تبدیل ساخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در دل شب‌هایی که آژیر پدافند در آسمان شهر می‌پیچد و مردم در سایه اضطراب و نگرانی زندگی می‌کنند، خانه می‌تواند همچنان جایی برای آرامش، امنیت و همدلی باشد. اگرچه شرایط بحرانی مانند حملات موشکی، ترس از آینده و فشار روانی شدیدی به خانواده‌ها وارد می‌کند، اما با رعایت چند اصل ساده و علمی، می‌توان فضای خانه را از ترس خالی کرد و به پناهگاهی برای جان و روان اعضای خانواده تبدیل ساخت.

مهم‌ترین گام، گوش دادن فعالانه به اعضای خانواده است. وقتی کودکان، همسر یا والدین احساس ترس یا نگرانی می‌کنند، نباید با جملاتی مثل «نگران نباش» یا «اتفاقی نمی‌افته» آن را بی‌اهمیت جلوه داد. بهتر است گفته شود: «من هم گاهی می‌ترسم. این طبیعی است. اما با هم می‌گذرانیم.» این نوع همدلی، احساس حمایت و نزدیکی ایجاد می‌کند.

حتی در شرایط بحرانی، تداوم برنامه خواب، غذا، بازی و درس برای کودکان اهمیت زیادی دارد. نظم زندگی روزمره حس کنترل را افزایش می‌دهد و اضطراب را کاهش می‌دهد. اگر زندگی کاملاً بی‌برنامه شود، ذهن کودکان و بزرگ‌سالان آشفته‌تر خواهد شد.

علاوه بر این، تمرین‌هایی مثل نفس عمیق کشیدن (روش ۴-۷-۸) کمک می‌کند سیستم عصبی آرام شود. این تمرین شامل دم به مدت ۴ ثانیه، نگه داشتن نفس برای ۷ ثانیه و بازدم به مدت ۸ ثانیه است. می‌توان این تمرین را به شکل بازی به کودکان آموزش داد.

همچنین، داشتن یک کیف کمک‌های اولیه، دانستن مکان پناهگیری و آموزش نقش‌های مشخص به هر فرد در خانواده باعث می‌شود اعضا حس کنند کنترل شرایط در دست آنهاست. کودکان نیز در این فضا احساس امنیت بیشتری می‌کنند.

بسیاری از کارشناسان هم معتقدند، اخبار پرتنش اگر بی‌وقفه دنبال شوند، اضطراب را چند برابر می‌کنند. پیشنهاد می‌شود خانواده‌ها فقط دو بار در روز و از منابع معتبر اخبار را دنبال کنند. از پخش پیوسته خبر‌های ناگوار در خانه به‌ویژه در حضور کودکان خودداری شود.

منبع: هفت صبح

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.