شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم
سرخط خبرها
لزوم مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی

لزوم مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۳۴۰۴۶۴
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
یک بانوی پژوهشگر با تأکید بر اینکه مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی، ضروری است، گفت: کودکان اخبار را می‌بینند و می‌ترسند؛ در اینجاست که مادر باید کودک خود را طوری مدیریت کند که هم ترس او را کاهش دهد هم فرزندش را نسبت‌به حقایق آگاه کند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

تکتم بیدل در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس شهربانو شهرآرانیوز، با تأکید بر اینکه مدت‌هاست در حوزه کودک، پژوهش و هوش مصنوعی فعالیت دارم، اظهار کرد: با توجه به شرایط پیش‌آمده، نقش خود را در این شرایط به عنوان یک مادر، پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی تبیین کرده‌ام. نقش من در این شرایط این است که فناوری هوش مصنوعی را در کنار کلمات آرامش‌بخش قرار داده و در اختیار خانواده‌ها به‌ویژه مادران در فضای مجازی قرار دهم.

این بانوی پژوهشگر با اشاره به اینکه این جنگ، جنگ رسانه‌ها بوده و کاملاً شناختی است، افزود: همه ما در جهاد تبیین هستیم، مردم کشورمان ایران اسلامی، نسبت‌به شرایط موجود شناخت پیدا کرده‌اند؛ اما بازهم لازم است متخصصان و پژوهشگران در بخش‌های مختلف به طرح منویات رهبر معظم انقلاب در جامعه بپردازند تا از این طریق، همدلی و امید را در کشور ایجاد کنند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به مردم تأکید کرده‌اند که زندگی خود را ادامه دهید، نگذارید دشمن در شما ترس ایجاد کند. در این راستا ما نیاز داریم فعالان و پژوهشگران معانی منویات رهبر معظم انقلاب را در جامعه نشر و گسترش دهند تا مردم بدانند مسیر اصلی که رهبر انقلاب بیان فرمودند، چگونه باید در زندگی آن‌ها عملیاتی شود.

این بانوی پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی با تأکید بر اینکه مدیریت نقش‌های مختلف مادران در خانواده در شرایط بحرانی، ضروری است، ادامه داد: آشنایی درست کودکان با جنگ یکی از وظایف مادران است؛ زیرا کودکان اخبار جنگ را می‌بینند و دچار اضطراب می‌شوند، در این شرایط، مادران می‌توانند با مدیریت درست، هم کودکان را با ویژگی‌های جنگ آشنا کنند، هم از استرس آن‌ها بکاهند.

بیدل با بیان اینکه سعی کرده‌ام به عنوان مادر سه فرزند و پژوهشگر و متخصص هوش مصنوعی، نقشی فعال در تقویت روحیه افراد در این شرایط داشته باشم، یادآور شد: سعی می‌کنم در این شرایط، هوشمندانه روحیه مقاومت و اتحاد را در جامعه تقویت کنم. همچنین به فرزندانم و به همه کودکان ایران این آگاهی را ترویج کنم که ترس و ضعف در قاموس ما ایرانی‌ها جایی ندارد. سهم من در این مبارزه، ترکیب دانش فنی با روحیه مقاومت و امید است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.