اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره آشنایی با ۸  نقش زنانه در ماندگاری نهضت امام‌حسین(ع) روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
خطرات جدی ابتلا به ویروس آبله‌مرغان در دوران بارداری

خطرات جدی ابتلا به ویروس آبله‌مرغان در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۴۱۷۴۲
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
یک متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به خطرات جدی ابتلا به ویروس آبله‌مرغان در دوران بارداری گفت: اگر ابتلا در سه‌ماهه نخست بارداری رخ دهد، ممکن است ویروس به ساختار‌های حیاتی در حال رشد جنین مانند مغز، چشم‌ها و سایر اندام‌ها آسیب بزند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا ثقه‌الاسلامی با اشاره به خطرات جدی ابتلا به ویروس آبله‌مرغان در دوران بارداری، اظهار کرد: اگر ابتلا در سه‌ماهه نخست بارداری رخ دهد، ممکن است ویروس به ساختار‌های حیاتی در حال رشد جنین مانند مغز، چشم‌ها و سایر اندام‌ها آسیب بزند.

وی افزود: در سه‌ماهه دوم و سوم نیز خطر بروز پنومونی (عفونت ریه) در مادر وجود دارد که در برخی موارد ممکن است شدید و حتی کشنده باشد. همچنین اگر عفونت در روز‌های نزدیک به زایمان ایجاد شود، خطر انتقال ویروس به نوزاد و بروز عوارض نوزادی مطرح است.

این متخصص بیماری‌های عفونی توصیه کرد: بانوانی که قصد بارداری دارند، پیش از اقدام، با یک آزمایش ساده خون از وجود آنتی‌بادی علیه ویروس آبله‌مرغان در بدن خود اطمینان حاصل کنند. در صورت نبود ایمنی، باید دو نوبت واکسن با فاصله یک تا دو ماه تزریق شود.

ثقه‌الاسلامی هشدار داد: از آنجا که این واکسن حاوی ویروس زنده تضعیف‌شده است، بارداری باید دست‌کم دو ماه پس از تزریق نوبت دوم واکسن انجام شود تا از خطرات احتمالی برای جنین جلوگیری شود.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.