چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا حضور ۲ بانوی استاد شطرنج ایران در رقابت‌های جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵ گرجستان اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده دستور تهیه دسر تیرامیسو فوری و ساده در خانه+ فیلم زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها»
سرخط خبرها
چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید

چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید

  • کد خبر: ۳۴۳۲۳۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
یک متخصص طب ایرانی با ارائه چند توصیه‌ علمی و کاربردی به بانوان باردار، به لزوم توجه به این توصیه‌ها برای پیشگیری از گرمازدگی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مژگان تن ساز با اشاره به اینکه مصرف مایعات کافی، به‌ویژه در روز‌های گرم، یکی از نکات کلیدی در مراقبت‌های تابستانی دوران بارداری است، اظهار کرد: هرچند نوشیدنی‌های بسیار شیرین توصیه نمی‌شوند، اما آب ساده یا نوشیدنی‌های ملایم شور، به دلیل تعریق بالا، مفید خواهند بود. دوغ، آب‌انار، یا حتی مصرف روزانه یک تا سه قاشق مرباخوری رب انار پس از غذا، می‌تواند به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.

وی گفت: سماق نیز یکی از خوراکی‌های مفید در رژیم تابستانی مادران باردار محسوب می‌شود. افزودن سماق به غذا، چه در کنار برنج و چه همراه با گوشت، به کاهش حرارت بدن و بهبود وضعیت گوارش کمک می‌کند؛ البته در معده‌های خیلی سرد باید با احتیاط مصرف شود.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: مصرف گاه‌به‌گاه سبزی‌خوردن‌های سبک نیز در این فصل توصیه می‌شود. علاوه بر تغذیه، خواب کافی و منظم شبانه از عوامل مؤثر در حفظ رطوبت بدن و جلوگیری از ضعف عمومی و خشکی ناشی از گرما است. بی‌خوابی و خواب دیرهنگام می‌تواند علائم گرمازدگی را در مادران باردار تشدید کند.

وی اظهار کرد: فعالیت بدنی سبک در ساعات خنک روز، مانند اوایل صبح یا پس از غروب آفتاب، می‌تواند به گردش خون بهتر و پیشگیری از ورم اندام‌ها در دوران بارداری کمک کند، همچنین، ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی آرام در سایه، حرکات کششی ملایم یا تمرینات تنفس عمیق در محیط خنک، ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن، به بهبود خلق‌وخو و کاهش خستگی ناشی از گرما نیز کمک می‌کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.