شهیده «افسانه عقیلا» توسط گروهک‌های تروریستی در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک
سرخط خبرها
نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی

نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی

  • کد خبر: ۳۵۲۱۸۱
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
دونده گنابادی و عضو تیم ملی دوومیدانی، با اشاره به شرایط مبهم لیگ امسال، گفت: تا همین چند روز پیش نمی‌دانستیم که این هفته لیگ قطعا برگزار می‌شود یا خیر. در این چند روز فقط دانشگاه آزاد و چادرملو حضور خود را قطعی کرده بودند که تیم چادرملو تنها از بازیکنان بومی یزد استفاده خواهد کرد و من امسال با تیم دانشگاه آزاد در لیگ شرکت می‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعلام فدراسیون، امروز و فردا مرحله اول لیگ باشگاه‌های کشور در بخش بانوان برگزار خواهد شد؛ اما برگزاری لیگ دوومیدانی زنان در فصل جدید با چالش‌هایی جدی روبه‌رو بوده که نیازمند توجه ویژه است.

یکی از مشکلات مهم، انصراف برخی باشگاه‌های مطرح و موفق فصل گذشته است که حتی برخی از آنها تا سکوی قهرمانی نیز رسیده بودند، اما امسال از حضور در لیگ صرف‌نظر کرده‌اند. تاکنون فقط دو باشگاه رسما حضور خود را در رقابت‌ها قطعی کرده‌اند که این موضوع نگرانی‌هایی را درباره کیفیت و جذابیت مسابقات ایجاد کرده است.

یکی از دلایل اصلی این انصراف‌ها، افزایش مبلغ ورودی فدراسیون است. باشگاه‌ها معتقدند رقم ۴۰۰‌میلیون تومان برای حضور در بخش بانوان و به‌ویژه رشته دوومیدانی مبلغ قابل‌توجهی است که فشار مالی زیادی به آنها وارد می‌کند. اگرچه از نگاه فدراسیون این رقم برای باشگاه‌هایی که صرفا در بخش بزرگ‌سالان تیم‌داری می‌کنند وضع شده، اما در‌صورتی‌که باشگاه‌ها به تیم‌داری در رده‌های پایه نیز اقدام کنند، امکان کاهش این هزینه‌ها وجود دارد.

نازنین‌فاطمه عیدیان، دونده گنابادی و عضو تیم ملی دوومیدانی، با اشاره به شرایط مبهم لیگ امسال، گفت: تا همین چند روز پیش نمی‌دانستیم که این هفته لیگ قطعا برگزار می‌شود یا خیر. در این چند روز فقط دانشگاه آزاد و چادرملو حضور خود را قطعی کرده بودند که تیم چادرملو تنها از بازیکنان بومی یزد استفاده خواهد کرد و من امسال با تیم دانشگاه آزاد در لیگ شرکت می‌کنم.

وی با اشاره به شرایط مالی قرارداد‌ها افزود: مبلغ قرارداد من همانند سال گذشته بسته شده و بسیاری از ورزشکاران حتی با مبالغ کمتر قرارداد امضا کرده‌اند؛ این در‌حالی است که سال گذشته تیم‌ها از جمله کاراماشین با بانوان به‌طور‌کامل تسویه کردند و حتی بخشی از مالیات اضافه نیز بازگردانده شد.

این دونده خراسانی درباره انصراف کاراماشین توضیح داد: این تیم که فصل گذشته در بخش بانوان و آقایان در همه رده‌های سنی قهرمان شد، ابتدا قرار بود در لیگ حاضر شود؛ اما به‌دلیل مشکلاتی که میان باشگاه و فدراسیون پیش آمد، از حضور در رقابت‌ها انصراف داد و این موضوع بسیار عجیب بود.

عضو تیم ملی دوومیدانی درباره حضور‌نداشتنش در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: کمتر از یک ماه مانده به مسابقات آسیایی دچار پارگی کامل تاندون پا شدم و نتوانستم در رکوردگیری شرکت کنم. پس از خروج از اردوی تیم ملی در اسفند فقط اجازه استفاده از پیست آفتاب انقلاب در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۵ را داشتیم که این زمان از خردادماه به‌دلیل گرمای شدید هوا مناسب تمرین نبود. همچنین حضور مربیان مرد بر سر تمرین بانوان غیرممکن شده و این مسئله باعث شد تمریناتم را در پارک و با مربی شخصی‌ام ادامه دهم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.