ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد مهم‌ترین مانع برای حق عائله‌مندی زنان چیست؟ زیبایی قسطی | پرداخت قسط جراحی بینی به جای تأمین مایحتاج ضروری! دستور پخت شیربرنج در منزل + فیلم اجرای نمایش آیینی توسط گروهی از دختران کودک و نوجوان در مسجد الغدیر محله هدایت| از مشهد به کربلا می‌رویم مهمترین علل سقط جنین چیست؟
سرخط خبرها
بانوان نیشابوری، پیشرانِ جهاد تببین

بانوان نیشابوری، پیشرانِ جهاد تببین

  • کد خبر: ۳۵۴۴۱۴
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
گروهی از بانوان جهادگر بیش از ۵ هزار زائر پیاده را با ضرورت تحریم محصولات رژیم صهیونیستی، اهمیت جهاد فرزندآوری و تحولات منطقه آشنا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول حلقه‌های میانی بانوان روشنا در نیشابور با اشاره به اجرای گسترده برنامه جهاد تبیین همزمان با دهه آخر ماه صفر به ویژه در مسیر ورود زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: گروهی متشکل از ۲۵ نفر از بانوان جهادگر با حضور در موکب‌های ورودی نیشابور و محل‌های اسکان کاروان ها، به طور چهره به چهره و سخنرانی، موضوعات روز را برای زائران تبیین کردند.

زکیه کمالی با اشاره به محور‌های این برنامه افزود: تحریم محصولات رژیم صهیونیستی، ضرورت جهاد فرزندآوری و بررسی تحولات اخیر منطقه از جمله موضوعاتی بود که برای زائران توضیح داده شد.

وی ادامه داد: در این طرح هر مسافر یا خودرو با حدود ۳ تا ۴ دقیقه توقف کوتاه در جریان مباحث قرار گرفت و خوشبختانه بیش از سه هزار نفر از زائران این آگاهی‌ها را دریافت کردند.

کمالی با اشاره به اینکه اکثر زائران قبل‌تر از این مباحث اطلاع چندانی نداشتند و با شنیدن این توضیحات، استقبال و همراهی چشمگیری نشان دادند، خاطرنشان کرد: این برنامه همزمان با سخنرانی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی موکب‌ها انجام شد و تلاش ما این بود که پیام جهاد تبیین و هوشیاری در برابر جنگ نرم دشمن به صورت مستقیم و میدانی منتقل شود.

مسئول حلقه‌های میانی بانوان روشنا در نیشابور تأکید کرد: هدف ما از این فعالیت‌ها ایجاد حساسیت اجتماعی و بیداری عمومی نسبت به جریان‌های فکری و اقتصادی دشمن است. وقتی مردم بدانند با انتخاب‌های روزمره شان می‌توانند جلوی تأمین مالی رژیم صهیونیستی را بگیرند یا با افزایش جمعیت کشور قدرت ملی را بالا ببرند، طبیعتاً با انگیزه بیشتری همراهی خواهند کرد.

کمالی افزود: امسال این فعالیت‌ها به‌صورت متمرکز و برنامه ریزی شده با همکاری و پشتیبانی ستاد بانوان اداره تبلیغات اسلامی نیشابور، سمن نبض جوانی و گروه حلقه‌های میانی بانوان روشنای شهرستان نیشابور از ورودی‌های اصلی نیشابور تا اسکان‌های کاروان‌های پیاده پوشش داده شد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم این حرکت مردمی در سال‌های آینده گسترده‌تر شود و با حضور گروه‌های بیشتر، بتوانیم پیام جهاد تبیین را به شمار بیشتری از زائران امام رضا (ع) منتقل کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.