نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد مهم‌ترین مانع برای حق عائله‌مندی زنان چیست؟ زیبایی قسطی | پرداخت قسط جراحی بینی به جای تأمین مایحتاج ضروری! دستور پخت شیربرنج در منزل + فیلم اجرای نمایش آیینی توسط گروهی از دختران کودک و نوجوان در مسجد الغدیر محله هدایت| از مشهد به کربلا می‌رویم مهمترین علل سقط جنین چیست؟ اجرای طرح دست‌های مهربان با هدف اتصال بین نسلی میان زنان سالمند تنها و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست برگزاری همایش «دختران نینوایی» همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه (س) در مشهد
سرخط خبرها
مادران، نقطه آغازین تربیت نسل مقاومت هستند

مادران، نقطه آغازین تربیت نسل مقاومت هستند

  • کد خبر: ۳۵۴۷۹۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
مدیر اندیشکده رسانه و جامعه گفت: نقطه آغاز تربیت نسل مقاومت، مادران هستند، مادرانی که باید خود به فرهنگ ایستادگی و مقاومت مجهز شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده فاطمه نعمتی اظهار کرد: در بلندمدت، جامعه ما نیازمند نسلی است که با مفهوم مقاومت آشنا باشد و بتواند در برابر تهدید‌ها ایستادگی کند. این امر بدون حضور مادران مقاوم امکان‌پذیر نیست. مادرانی که خود آماده و توانمند نباشند، قادر به پرورش فرزندانی مقاوم نخواهند بود. تجربه نوار غزه نشان می‌دهد که با وجود بمباران‌های مستمر، مادران توانسته‌اند زندگی عادی را حفظ کنند.

وی افزود: به گفته کارشناسان، نقطه آغاز تربیت نسل مقاومت، مادران هستند، مادرانی که باید خود به فرهنگ ایستادگی و مقاومت مجهز شوند.

مدیر اندیشکده رسانه و جامعه بیان کرد: دوران کرونا نشان داد که زنان می‌توانند با دوخت ماسک و تجهیزات پزشکی یا حتی روایتگری و حمایت اجتماعی، نقشی اساسی ایفا کنند. این تجربه باید در نهاد‌هایی مانند پدافند غیرعامل سازمان‌دهی شود تا در بحران‌های آینده نیز به کار آید.

نعمتی با اشاره به اینکه متأسفانه پس از کرونا بسیاری از نهاد‌های خودجوش مردمی از بین رفتند، در حالی که باید با محوریت بسیج محلات و مساجد دوباره احیا شوند، یادآور شد: در جنگ اخیر نیز گروه‌های جهادی تمایل به فعالیت داشتند، اما به دلیل نبود سازمان‌دهی مشخص، ظرفیت‌های آنان به‌طور کامل استفاده نشد. این تجربیات نشان می‌دهد که برای تربیت نسل مقاوم، باید هم خانواده‌ها و هم جامعه به صورت منسجم آماده باشند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.