دشمن، عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران است آغاز اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در مشهد از امروز (چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵) آیا سلامت قلب یک زن با سلامت استخوان‌های او مرتبط است؟ رشد چشمگیر اهداکنندگان خون در میان بانوان کرمانی در جنگ رمضان راه‌اندازی دبیرخانه هم‌اندیشی اولیای اتیسم در خراسان رضوی گفت‌وگو با نویسنده‌ای که معتقد است آثارش هیچ وقت به تکرار نرسیده افزایش خطر کمبود ویتامین D در دوران بارداری استقبال دختران مناطق محروم کشور از آموزش راه دور چرا بازی حرکتی در خانه برای کودکان ضرورت دارد؟ حضور ۲ بانوی والیبالیست مشهدی در رقابت‌های والیبال لیگ قهرمانان زنان آسیا رویش مهر در بند بانوان به همت فروغ رضایی حمایت از حافظان امنیت با دست‌پخت بانوان جهادی مشهدی | طعم مِهر در سنگرها کسب مدال طلا توسط دختر تکواندو‌کار ایران در مسابقات قهرمانی جهان شکوه حضور مادران و دختران در شب شهادت امام صادق (ع) | ارادت، فرهنگ و حماسه در میدان چمن مشهد نمایان شد کمک به تعیین عادلانه‌تر جایگاه تیم‌ها با برگزاری سه هفته پایانی لیگ برتر فوتسال زنان ۸ تکواندوکار اعزامی ایران به مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند
سرخط خبرها
درباره چالشی به نام بلوغ زودرس در کودکان

درباره چالشی به نام بلوغ زودرس در کودکان

  • کد خبر: ۳۵۸۴۷۳
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
یک متخصص زنان و زایمان گفت: اگر سن بلوغ یک نوجوان کمتر از ۸ تا ۹ سالگی باشد، در واقع در سن کودکی اتفاق بیفتد، به عنوان بلوغ زودرس در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عطیه جواهری با اشاره به اینکه اگر سن بلوغ یک نوجوان کمتر از ۸ تا ۹ سالگی باشد، در واقع در سن کودکی اتفاق بیفتد، به عنوان بلوغ زودرس در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: اگر بخواهیم درباره علل بلوغ زودرس صحبت کنیم، وضعیت اجتماعی، نوع تغذیه، استفاده از فضای مجازی و... بسیار مؤثر هستند و ممکن است تعادل هورمونی کودک را بر هم زده و باعث بلوغ زودرس شوند.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین عامل در ایجاد بلوغ، وضعیت ارثی، نژادی و نوع تغذیه کودک است، ادامه داد: استفاده از خوراکی‌های نامناسب، فست‌فود‌ها و... در ایجاد بلوغ زودرس تأثیر دارد؛ زیرا موجب افزایش وزن کودک و بالا رفتن توده چربی بدن او می‌شود.

این متخصص زنان و زایمان افزود: معمولاً علت بلوغ زودرس از طریق علائمی که کودک نشان می‌دهد، قابل تشخیص است.

جواهری با اشاره به اینکه درمان بلوغ زودرس به علت بروز آن بستگی دارد، تصریح کرد: از آنجا که کودک هنوز به سن واقعی نوجوانی نرسیده، اما دچار بلوغ شده است، در معرض عوارض مختلفی قرار می‌گیرد. زیرا به دلیل تمایلاتی که پس از بلوغ در فرد ایجاد می‌شود، مانند تمایل به جنس مخالف، احتمال بروز برخی مشکلات برای او وجود دارد، چرا که کودکان در سنی نیستند که بتوانند مسائل اجتماعی را به‌درستی درک کنند.

منبع: خبر فوری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.