این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت نگاهی به مسیر پرفراز و نشیب یک بانوی کنشگر اجتماعی| زنان باید نقش و جایگاه خود را در خانه، خانواده و جامعه بشناسند روضه مادرجان با ترتیبات پس و پیش گزارشی ۷۷ ساله از کاربری ویژه یک بنای تاریخی در مشهد | روزی که باغ نادری مدرسه دخترانه شد! مرد معتاد لب‌های زن ۱۸ ساله‌اش را دوخت| اظهارات تکان‌دهنده فائزه در کلانتری خواجه‌ربیع مشهد رکوردشکنی در توسعه بوستان‌های بانوان مشهد | افزایش ۳۰ هکتاری مجموعه‌های «شهربانو» در دوره ششم چرا ۱۵ درصد بارداری‌ها به صورت خود به خودی سقط می‌شوند؟ چرایی عملکرد ناموفق تیم ملی والیبال زنان در رقابت‌های کاپ آسیا کنگره‌ای برای خواهر امام رضا(ع)؛ بی‌بی حکیمه(س) در یاسوج جهانی می‌شود هشدار سازمان غذا و دارو: این ۱۳ ماسک و کرم پوست صورت غیرمجاز است برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی سالنی بانوان در خراسان جنوبی سهم ۵۳ درصدی دختران در آزمون کشوری سمپاد| نتایج نهایی، اوایل مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام می‌شود حضور ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کاراته آسیا حذف تنها دختر شمشیرباز ایران در اولین روز مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا تغییرات گسترده در ترکیب تیم ملی فوتسال بانوان پس از جام جهانی ۲۰۲۶ ویدئو | عزاداری مادران مشهدی در مراسم شیرخوارگان حسینی
سرخط خبرها
ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی

ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۳۶۳۷۶۱
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی متناسب با رسالت‌های آن از ضرورت‌هایی است که باید مورد توجه و بازخوانی قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی نهاوندی در نشست کارگروه زن و خانواده مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی متناسب با رسالت‌های آن از ضرورت‌هایی است که باید مورد توجه و بازخوانی قرار گیرد، همانگونه که در ابتدای انقلاب و دفاع مقدس، ما توانسته‌ایم شاهد حضور زنان در عرصه تعالی جامعه باشیم، امروزه هم می‌توانیم بر اساس دیدگاه امام راحل و رهبر معظم انقلاب و رهنمود‌های ایشان، شاهد همان نقش آفرینی‌های زنان در عرصه خانواده و اجتماع باشیم.

وی با اشاره به کارویژه‌ها و رسالت‌های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به اهتمام این مرکز در ارتباط با مباحث فرهنگی از جمله زنان و خانواده اشاره کرد و افزود: از هفت اثر مرکز تحقیقات اسلامی مجلس که هفته گذشته با حضور ریاست مجلس شورای اسلامی رونمایی شد، سه مورد آن شامل مبانی فقهی سیاست‌گذاری و تقنین در سقط پزشکی با تأکید بر قاعده لاحرج، چالش‌های فقهی و قانونی باروری‌مصنوعی و زن و خانوداه در گستره تقنین و سیاست گذاری مرتبط با حوزه زنان و خانواده بود.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس همچنین با اشاره به اهمیت برگزاری نشست‌های تخصصی از نظر گفتمانی ابراز امیدواری کرد: خروجی این منظومه از نشست‌ها، منجر به راهکار‌هایی برای گره‌گشایی از مشکلات و مسلائل مربوط به زنان و خانواده شود.

ضرورت تشکیل نهاد متولی خانواده در کشور

معاون پژوهش مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز طی سخنانی گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رویکرد مساله محوری، نتیجه‌گرایی و حرکت در مرز‌های دانش فقهی و حقوقی و ایفای نقش شورای نگهبان پیش از تصویب قوانین در فرآیند قانونگذاری فعالیت دارد.

محمد تقی دشتی ادامه داد: نهاد خانواده از کلان مسائل جمهوری اسلامی است که اختلال در آن باعث آسیب‌ها و چالش‌ها در مسائل دیگر نیز خواهد شد.

وی تشکیل یک نهاد مسئول و متولی در امور خانواده را بسیار مهم دانست و گفت: این مساله سال‌ها دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.