یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟ بازخوانی کتاب «زن‌آقا» | روایتی جذاب از سبک زندگی روحانیت جبلی: صداوسیما صد‌ها سحر امامی دارد روایت خواندنی همسر مرحوم آیت الله عبادی از سال‌های پرعشق زندگی مشترک چرا ساخت سریال حضرت معصومه (س) کلید نخورد؟
سرخط خبرها
مسئله جمعیت تنها با نگاه سلامت‌محور حل نمی‌شود

مسئله جمعیت تنها با نگاه سلامت‌محور حل نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۶۶۲۴۷
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اهمیت مسئله جوانی جمعیت و افزایش نرخ باروری در کشور، گفت: حل مسئله جمعیت فراتر از وظایف وزارت بهداشت است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد آریایی‌نژاد، با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی جوان در توسعه کشور، اظهار داشت: بزرگترین سرمایه هر کشور، جمعیت و نیروی انسانی آن است و در این میان، جوانان به‌عنوان گل سرسبد این سرمایه، در اوج خلاقیت، توان فیزیکی، روحی و فکری خود قرار دارند. هر کشوری که از جمعیت جوان برخوردار باشد، می‌تواند با تکیه بر این ظرفیت عظیم، بسیاری از چالش‌ها را پشت سر بگذارد.

وی افزود: خوشبختانه وزارت بهداشت در سال‌های اخیر توانسته در حوزه‌های مرتبط با سلامت جمعیت و فرزندآوری، با وجود محدودیت‌ها و شرایط خاص کشور، عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در کنار اقدامات وزارت بهداشت، باید توجه داشت که مسئله جمعیت تنها با نگاه سلامت‌محور حل نمی‌شود و نیازمند نگاه عمیق‌تر و ریشه‌ای‌تر است.

وی گفت: برای پایداری جمعیت جوان، باید تولید و اشتغال را افزایش دهیم. زمانی که اشتغال به میزان کافی ایجاد شود، زمینه برای ازدواج جوانان فراهم می‌شود و طبعاً تمایل به فرزندآوری نیز افزایش خواهد یافت.

آریایی‌نژاد همچنین بر لزوم رصد خانواده‌های دارای ریسک ژنتیکی بالا تأکید کرد و گفت: خانواده‌هایی که احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی و مادرزادی در آنها وجود دارد باید شناسایی و تحت مراقبت قرار گیرند تا در صورت نیاز، تصمیمات پزشکی لازم از جمله پیشگیری از بارداری‌های پرخطر یا ختم بارداری در موارد خاص اتخاذ شود.

وی اظهار داشت: به طور کلی، وزارت بهداشت در یکی دو سال اخیر نمره قبولی می‌گیرد، اما برای رسیدن به نتایج بهتر باید رویکردهایمان را از اقدامات سطحی به سمت راهکار‌های عمیق و پایدار هدایت کنیم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.