رشد ۱۹.۱۱ درصدی اهدای خون بانوان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی با این ۵ روش، استرس را سریع‌تر کاهش دهید| ایجاد تغییرات ساده در نحوه زندگی بدون پرداخت هزینه اضافی نقش پررنگ غذا‌های نشاسته‌ای در پوسیدگی دندان| برخی از والدین نسبت پیامد‌های اسنک شور آگاهی ندارند بیعت بیش از ۳۲۰۰ نفر از زنان و دختران دانشگاه آزاد اسلامی با رهبر معظم انقلاب از گل نازک‌تر نشنیدم | روایت شنیدنی از همسر شهید دارایی روایتی از زینب‌های عاشورای روزگارِ ما قاضی‌زاده هاشمی: بانوان رسانه هیمنه دشمن را با روایت حماسه مردم بشکنند ضرورت اعتدال در مصرف شیرینی و آجیل| مقاومت به انسولین، مضراتی برای سلامتی دارد ضرورت توجه به علائم خطر در کودکان در شرایط جنگی| جمله «اتفاقی نیفتاده»، کمکی نمی‌کند تحلیل عملکرد بانوان کوهنورد ایرانی در سالی که گذشت| ثبت یک رکورد جدید توسط بانوی هیمالیانورد کشورمان
سرخط خبرها
سرمربی تیم ملی فوتسال زنان: قول می‌دهم در جام جهانی آینده، جزو ۴ تیم برتر باشیم

سرمربی تیم ملی فوتسال زنان: قول می‌دهم در جام جهانی آینده، جزو ۴ تیم برتر باشیم

  • کد خبر: ۳۷۷۰۶۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
سرمربی تیم ملی فوتسال زنان گفت: قول می‌دهم چهار سال آینده هم تیم ملی سرپا و جوانی را به فوتسال معرفی کنیم و هم جزو چهار تیم برتر جهان باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرزاد مظفر با بیان اینکه دلم می‌خواهد برنامه‌ای چهار ساله به فدراسیون بدهم، دیدگاه‌مان را جهانی و خود را به استاندارد‌های جهانی نزدیک کنیم، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم بین چهار تیم برتر جهان باشیم کاری چهار ساله لازم است. نمی‌شود سه سال آینده غافل باشیم و یک سال به جام جهانی به تکاپو بیفتیم. بالاخره یک جا ضربه آن را می‌خوریم. جام جهانی بازه زمانی پرتلاشی را می‌طلبد که باید برای هر روز آن برنامه‌ریزی شود.

وی ادامه داد: قول می‌دهم چهار سال آینده هم تیم ملی سرپا و جوانی را به فوتسال معرفی کنیم و هم جزو چهار تیم برتر جهان باشیم، چون فوتسال ایران پتانسیل و ظرفیت دارد و باید آن را بالفعل کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال زنان با تاکید بر اینکه پیش از جام جهانی وقت جوانگرایی در تیم ملی نداشته است، گفت: در لیگ ما خیلی روی بازیکن‌سازی کار نشده و تعداد بازیکنان جوان کم است، اما یک ماه از لیگ گذشته بود که به جام جهانی رفتیم. کدام مربی بازیکنانی که دو سال قهرمان آسیا شده، تجربه بین‌المللی دارند و هنوز هم در لیگ بهترین بازیکنان هستند را یک ماه مانده به مسابقات با بازیکنان جوان لیگ جایگزین می‌کند؟ با این وجود یکی، دو بازیکن جدید هم به تیم آوردیم و به آنها بازی هم دادیم، اما ممکن نبود که با یک ماه برگزاری لیگ و در فاصله یک ماه مانده به جام جهانی تیم را جوان و بازیکنانی که در لیگ دیده بودیم را، اضافه کنیم.

مظفر بیان کرد: از طرفی ما سه ماه مسائل زیادی را به تیم گفته بودیم و تغییرات تاکتیکی زیادی را ایجاد کرده بودیم اگر بازیکنانی که خود را با تاکتیک‌های ما تطبیق داده بودند یک ماه مانده به مسابقات با بازیکنان جدید جایگزین می‌کردیم از نظر تاکتیکی هم انسجام تیمی ما دچار مشکل می‌شد.

وی در پاسخ به اینکه در صورت موافقت فدراسیون، تمایلی به ادامه همکاری با تیم ملی دارید، گفت: فقط برای هدایت تیم ملی در جام جهانی نیامده‌ام بلکه آمده‌ام که کار کنم و تیمی بسازم که دوباره سرش را بلند کند و باعث اعتبار فوتسال ایران و غرور و افتخار ایرانیان شود. اگر بمانم هم این کار را خواهم کرد. الان که هر چهار سال یکبار جام جهانی داریم، می‌توانیم برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم. اگر در چند سال گذشته مقداری غافل بودیم و این جام جهانی را خیلی جدی نگرفتیم، الان دیگر نمی‌توانیم این بهانه را بیاوریم، چون می‌دانیم در تقویم FIFA وجود دارد و باید خود را با آن وفق بدهیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.