ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟ سمبوسه؛ نوعی غذای سرخ کردنیِ هندیِ شکم‌پر + دستور پخت روایت علاقه یک بانوی کوهنورد پیشکسوت در مستند «مادر کوهستان» | وقتی یک اثر زنانه به جشنواره بین‌المللی فیلم داکا راه یافت اهدای ۵۰ میلیون تومان از هزینه‌های جشن تولد برای آزادی یک مادر زندانی تشریح ۳ تصور نادرست درباره فریز تخمک | کمپین «فرصت باروری را بشناس» را چقدر می‌شناسید؟
سرخط خبرها
حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار

حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار

  • کد خبر: ۳۷۸۲۸۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی به حمایت‌های مالی از فرزندان محصل و دانشجوی عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: فرزندان دانشجوی این خانواده‌ها تا حداقل ۵۰ درصد شهریه دانشگاهی خود را از محل اعتبارات بهزیستی دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی برجی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار بانوی سرپرست خانوار و دختر خودسرپرست در خراسان رضوی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که با احتساب افراد تحت تکفل، مجموع بهره‌مندان به ۵۵ هزار نفر می‌رسد.

وی به برنامه‌های آموزشی و تحصیلی سازمان اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌های منعقده بهزیستی خراسان رضوی و دستگاه‌های آموزشی مانند آموزش‌وپرورش و نهضت سوادآموزی مقرر شده است، به منظور ارتقاء سطح دانش و سواد زنان و فرزندان خانواده‌های تحت پوشش سازمان همکاری‌های مستمر صورت پذیرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه همکاری با نهضت سوادآموزی به‌ویژه با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار دارای سنین بالاتر انجام گرفته است، گفت: همچنین براساس این تفاهم‌نامه، بهزیستی با ارائه اطلاعات و تکمیل پایگاه داده گروه هدف، زمینه حضور این زنان در دوره‌های سوادآموزی را فراهم می‌کند و با استفاده از مولفه‌های تشویقی، آنان را به شرکت فعال در این طرح ترغیب می‌سازد. ضمن اینکه شورای راهبری و کارگروه استانی ظرف دو ماه آینده به منظور نظارت بر اجرای دقیق برنامه‌ها تشکیل خواهد شد.

برجی به حمایت‌های مالی از فرزندان محصل و دانشجوی عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و افزود: فرزندان دانشجوی این خانواده‌ها تا حداقل ۵۰ درصد شهریه دانشگاهی خود را از محل اعتبارات بهزیستی دریافت می‌کنند و خود زنان سرپرست خانوار نیز در صورت تحصیل در دانشگاه از کمک‌هزینه تحصیلی بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: برای همه فرزندان محصل زیر ۱۸ سال نیز پرداخت کمک‌هزینه‌های آموزشی سالانه در دو تا سه نوبت پیش‌بینی و یک مرحله از آن تاکنون پرداخت شده است. ضمن اینکه در راستای بازگشت و تداوم تحصیلی فرزندان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست با رویکرد مدیریت مورد تدابیر لازم اندیشیده شده که تاکنون نتایج بسیاری خوبی حاصل شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.