آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم
سرخط خبرها
سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش

سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش

  • کد خبر: ۳۷۹۲۵۳
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، ۶۳ درصد ورودی دانشگاه‌ها در کشور را متعلق به زنان دانست و حضور آن‌ها را در حوزه آموزش عالی و پژوهش، قابل‌توجه عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خدیجه جدا، ۶۳ درصد ورودی دانشگاه‌ها در کشور را متعلق به زنان دانست و گفت: با وجود این آمار ۱۴ تا ۱۵ درصد زنان در فعالیت‌های اقتصادی حضور دارند که فاصله زیادی با ورودی دانشگاه‌ها دارد.

به گفته وی نقش زنان در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از ۳ منظر قابل بررسی است که بحث بهره‌وری و سرمایه انسانی، نوآوری و خلق فناوری‌ها و تخصیص سرمایه در ساختار مالکیت از جمله این حوزه هاست.

مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:در حوزه‌هایی مثل آموزش، سلامت، مراقبت و خدمات اجتماعی بانوان یک دانش ضمنی دارند. وقتی وارد دانشگاه می‌شوند و تجربه‌ای را کسب می‌کنند بعد‌ها می‌توانند راحت و مستقیم آن را در طراحی محصول و در خدمات دانش بنیان منطبق با نیاز‌های واقعی بازار ارائه کنند ولی متاسفانه امروز این مشارکت در کشور به خوبی دیده نمی‌شود.

جدا تاکید کرد:سال‌ها در کشور روی آموزش زنان در حوزه آی‌تی، پزشکی، مهندسی و علوم پایه سرمایه‌گذاری شده ولی وقتی می‌خواهند از زنان دانش آموخته در حوزه‌های مختلف مانند گروه‌های تحقیق و توسعه در بحث کسب وکار‌های دانش‌بنیان و زنجیره ارزش و نوآوری استفاده کنند، هیچ خروجی ملموس و قابل قبولی به چشم نمی‌خورد.

به اعتقاد مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نه تنها از تعداد نیرو‌های متخصص در کشور استفاده نشده بلکه باعث شده جامعه از نیاز بازاری که می‌توانسته از طریق بانوان به طور دقیق شناسایی و در قالب محصول ارائه شود محروم بماند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.