سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی: من همدرد مادران داغدار مینابم درباره تهیه «کیف نجات نوزاد» برای شرایط بحرانی چه می‌دانید؟ قصه پرچم گردانی در چهارراه همبستگی مشهد را بانوان رسانه ای روایت می کنند|سیمرغ بلورین برای سربازان پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندوی بانوان| ۱۲ ورزشکار به مرحله نهایی رسیدند هوایی خنک و تمیز در خانه، فایده مهم گیاهان آپارتمانی نگاهی کوتاه به کتاب شهر دوستدار زنان |نیاز‌های بانوان و کودکان بیشتر دیده شود روایت یک کارآفرینی خواهرانه در باغ پدری روستای فرخد مشهد تولد بیش از ۵ هزار نوزاد در بابل سال ۱۴۰۴ ثبت بیش از ۱۷هزار ازدواج در ایام جنگ تحمیلی جوشش فعالیت‌های بشردوستانه زنان به روایت مطبوعات تاریخی راهنمای کاربردی همدلی خانوادگی در شرایط جنگ و بحران ویدئو| حضور پرشور بانوان در بیست و نهمین شب اجتماع مردمی در چهارراه آزادشهر مشهد بهره مندی بیش از ۷ هزار مادر باردار از خدمات سلامت در همدان
سرخط خبرها
ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است

ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است

  • کد خبر: ۳۸۰۱۶۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تغییرات ساختاری در ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، گفت: امروز با واقعیت‌های متنوع‌تری در این حوزه مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به تغییرات ساختاری در ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، بیان کرد: امروز با واقعیت‌های متنوع‌تری در این حوزه مواجه هستیم؛ علاوه بر زنان سرپرست خانوار ناشی از فوت همسر، زنان مطلقه، زنان هرگز ازدواج‌نکرده در سنین تجرد قطعی، زنان دارای همسران زندانی یا مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج و همچنین زنانی که بار مراقبت از والدین سالمند را برعهده دارند، بخش قابل توجهی از این جامعه را تشکیل می‌دهند؛ موضوعی که هم‌زمان با روند رو به رشد سالمندی، نیازمند سیاست‌گذاری‌های تفکیکی و هدفمند است.

وی ادامه داد: هر یک از این گروه‌ها مسائل و اقتضائات خاص خود را دارند و پاسخ به نیاز‌های آنان مستلزم طراحی راهکار‌های متناسب، مبتنی بر داده‌های کارشناسی و شناخت دقیق شرایط اجتماعی و اقتصادی است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت انتقال صدای جامعه هدف به سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که زنان شاغل در این مجموعه، با مسئولیت‌پذیری و حساسیت بیشتر، به شنیده‌شدن دقیق‌تر و شفاف‌تر مطالبات زنان کمک کنند تا تصمیمات اتخاذشده، علمی، تخصصی و به‌دور از نگاه‌های سیاسی و جناحی باشد. دولت با همین رویکرد حرکت می‌کند و نقش زنان را در پیشبرد این مسیر تعیین‌کننده می‌داند.

بهروزآذر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مهم‌ترین نهاد اجرایی در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار دانست و اظهار کرد: این موضوع به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلفی از جمله معاونت رفاه، معاونت اشتغال، سازمان بهزیستی، سازمان تأمین اجتماعی و همچنین در تعامل با نهاد‌هایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) دنبال می‌شود و همین گستره مسئولیت، ضرورت نگاه دقیق‌تر و هماهنگ‌تر را دوچندان می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.