رشد میزان اشتغال ناقص در پاییز ۱۴۰۴| آمار‌ها درباره حضور زنان چه می‌گوید؟ اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا (س) به سراسر کشور نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان
سرخط خبرها
خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان

خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان

  • کد خبر: ۳۸۱۸۲۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
یک کارشناس حوزه زنان گفت: براساس الگوی سوم زن مسلمان، خانواده محور است و هویت زن در ارتباط با نقش‌های کلیدی او به عنوان مادر و همسر تعریف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ندا حکمت‌نیا با اشاره به نقش محوری زنان در شکل‌دهی به تمدن نوین اسلامی و تحلیل مهندسی هویت زنان در اسناد بین‌المللی، اظهار کرد: اولین گام شناخت دقیق موانع پیش روی «بانوی تراز» است و در مراحل بعد باید به دنبال هویت زنان و تمرکز بر روی آن بود.

وی با تاکید بر اینکه زنان هویت‌ساز، آغازگر تربیت، فرهنگ و مباحث اجتماعی هستند، تصریح کرد: اگر زن تغییر کند، می‌توان از طریق او بر جامعه حکمرانی کرد، علاوه بر این، اگر هویت را دقیق بشناسیم و روی آن نقطه‌زنی کنیم، تحولی که می‌خواهیم رقم خواهد خورد.

این کارشناس حوزه زنان، تغییر تصویر ذهنی زن را «گذار از معنا به ماده» خواند و تشریح کرد: در این فرآیند، تصویر زن از «مادری، همسری و تربیت‌کنندگی» به «کالای زیبا، فرد مستقل و مصرف‌کننده» تبدیل می‌شود. ارزش زن از «بودن» به «دیده شدن» تقلیل می‌یابد.

حکمت‌نیا به ارائه «الگوی سوم زن» اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری الگویی را تحت عنوان «زن نه شرقی نه غربی» مطرح کرده‌اند. در الگوی غربی، زن فردگرا، سکولار و متمرکز بر برابری تعریف می‌شود. در الگوی سنتی داخلی نیز ممکن است انفعال اجتماعی و خانه‌نشینی برجسته شود. اما الگوی سوم ما، خانواده محور است و هویت زن در ارتباط با نقش‌های کلیدی او به عنوان مادر و همسر تعریف می‌شود.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.