سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد مهم‌ترین مانع برای حق عائله‌مندی زنان چیست؟
سرخط خبرها
بیش از ۱۹ هزار نفر متقاضی وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی

بیش از ۱۹ هزار نفر متقاضی وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی

  • کد خبر: ۳۸۲۶۷۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی گفت: ۱۹ هزار و ۳۳۷ نفر در این استان در صف وام ازدواج و فرزندآوری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا زرنگ با اشاره به اینکه هم اکنون ۵ هزار و ۳۹۳ نفر در خراسان جنوبی در صف انتظار وام ازدواج در خراسان جنوبی هستند، گفت: در استان از آبان ۱۴۰۳ تا آبان امسال به ۴ هزار و ۶۱۸ پرونده تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.

وی افزود: با وجود اینکه به میزان ۱۰۲ درصد منابع اعتبار اختصاص یافته در خصوص فرزندآوری به استان را پرداخت کردیم و در حوزه ازدواج هم ۱۰۴ درصد پرداخت کردیم و این رقم بالایی است، اما هنوز پرونده در صف انتظار داریم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی افزود: این صف انتظار به این دلیل است که متقاضیانی که تعیین شعبه می‌شوند و مراجعه می‌کنند در بازه زمانی مقرر مراجعه نمی‌کنند و این باعث انباشت صف انتظار می‌شود و به دلیل اینکه در دو ماهه اخر سال نرخ تسهیلات افزایش پیدا می‌کند که باعث تجمع پرونده و انتقال به سال بعد می‌شود.

زرنگ با اشاره به اینکه تاکنون بانک ملی، ملت و رفاه کارگران بیشترین و بهترین عملکرد را داشته‌اند گفت: رایزنی‌ها از سوی ما و استاندار در دست اقدام است که بتونیم سهمیه استان را افزایش دهیم و منابع بیشتری را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی گفت: بار پرونده‌های تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بر دوش بانک ملی، ملت، تجارت و صادرات است و این چهار بانک تسهیلات را بر عهده گرفتند و بعضی بانک‌ها بانک تخصصی هستند و انتطار تسهیلات پرداخت نداریم، اما بقیه بانک‌های قرض الحسنه باید پای کار بیایند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.