«سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه کاهش وزن با سرنگ‌های میلیونی| وقتی آرایشگاه ها، بازار سیاه می‌شوند بازخوانی الگوی خانواده در مکتب حسینی| عاشورا، نمایشگاهی کامل از «مدیریت خانوادگی جبهه» است درخشش بانوی ملی پوش پاراکانو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا حرف‌های شنیده نشده مهتاج نجومی، بازیگر پرکار دهه ۸۰ سینما و تلویزیون مصوبه‌ای جدید در بنیاد ملی علم ایران برای حمایت از زنان و مادران پژوهشگر + جزییات چگونه یک «ممنونم» ساده، حال زندگی مشترک را تغییر می‌دهد؟ عزاداری زنان بنی‌اسد، آیینی سنتی در کربلا ارتباط میان افزایش کیفیت خواب نوزاد به تغذیه با شیر مادر مشخص شد خارج کردن یک توده ۴ کیلویی مشکوک از شکم یک بانوی ۴۶ ساله بابلی رمزگشایی پلیس آگاهی از یک پرونده جنایی: زن ۳۰ ساله با وعده ازدواج ربوده شد|۲ ماه آزار و اذیت پشت الوارها! روایتگری حماسی بانوان رسانه‌ای مشهد در ۱۱۰ شب پرچمداری سرنوشت نماینده فوتبال زنان ایران برای حضور در لیگ آسیا چه می‌شود؟
سرخط خبرها
فعالیت بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن در مناطق مختلف کشور

فعالیت بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن در مناطق مختلف کشور

  • کد خبر: ۳۹۲۱۳۸
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از فعالیت بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ دهیار زن در مناطق مختلف کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اینکه امروز مدیریت شهری بیش از ۱۶ شهر به عنوان شهردار با بانوان است، اظهار کرد: بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن نیز در مناطق مختلف کشور مشغول خدمت رسانی هستند.

وی ادامه داد: سهم زنان از مجموع داوطلبان انتخابات شورا‌ها با حدود ۲ برابر افزایش از ۸ درصد ادوار گذشته به حدود ۱۴ درصد رسیده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انتصاب بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ زن در پست‌های مختلف مدیریتی دولت چهاردهم، تصریح کرد: در این دوره از انتخابات شوراها، میزان حضور زنان با ۵۸ درصد رشد مواجه شده و تعداد افرادی که تمایل پیدا کرده‌اند به عنوان نامزد وارد رقابت شوند نیز افزایش یافته است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.