خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟ سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب اسلامی درگذشت + علت فوت رقابت‌های FIP مالزی| تیم دختران پدل ایران حذف شدند این‌طور بچه‌ها را پای روضه بنشانید تا عاشق امام حسین(ع) شوند احتمال افزایش خطر اوتیسم با مصرف استامینوفن در دوران بارداری ثبت نرخ باروری کلی ۲.۸۵ فرزند در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴| ۱۶.۷ درصد از والدین دارای تک‌فرزند هستند نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟
سرخط خبرها
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید

نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید

  • کد خبر: ۳۹۳۱۶۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان گفت: می‌دانیم که در گروه سختی قرار داشته و بازی‌های دشواری پیش‌رو دارید، هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، بلکه می‌خواهیم با تمام انرژی بازی کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریده شجاعی در جمع شاگردان مرضیه جعفری اظهار کرد: شما سرمایه‌های این فوتبال هستید و آینده روشنی پیش‌روی‌تان قرار دارد.

وی گفت: حضور در جام ملت‌های آسیا فرصت بزرگی برای فوتبال بانوان ایران است. شما نمایندگان شایسته فوتبال کشور هستید و مطمئن باشید مجموعه فدراسیون با تمام توان از شما حمایت می‌کند. انتظار ما این است که با تمرکز، اتحاد و روحیه جنگندگی همیشگی‌تان در این رقابت‌ها حاضر شوید

نایب رئیس فدراسیون فوتبال خطاب به ملی‌پوشان تصریح کرد: می‌دانیم که در گروه سختی قرار دارید و بازی‌های دشواری پیش‌رو دارید، اما ایمان داریم که با تمام توان می‌توانید نمایشی درخشان داشته باشید. هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، بلکه می‌خواهیم با تمام انرژی بازی کنید.

شجاعی گفت: نتیجه هرچه باشد، آنچه برای ما اهمیت دارد ارائه یک نمایش باکیفیت، منظم و در شأن فوتبال بانوان ایران است. شما سرمایه‌های این فوتبال هستید و آینده روشنی پیش‌روی‌تان قرار دارد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.