تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟ سمبوسه؛ نوعی غذای سرخ کردنیِ هندیِ شکم‌پر + دستور پخت روایت علاقه یک بانوی کوهنورد پیشکسوت در مستند «مادر کوهستان» | وقتی یک اثر زنانه به جشنواره بین‌المللی فیلم داکا راه یافت اهدای ۵۰ میلیون تومان از هزینه‌های جشن تولد برای آزادی یک مادر زندانی تشریح ۳ تصور نادرست درباره فریز تخمک | کمپین «فرصت باروری را بشناس» را چقدر می‌شناسید؟ نام یک بانوی ایرانی در فهرست ۳۰ زن الهام‌بخش کشورهای عضو سیرداپ
سرخط خبرها
سهم ۴۷ درصدی مرگ و میر زنان ناشی از بیماری قلبی

سهم ۴۷ درصدی مرگ و میر زنان ناشی از بیماری قلبی

  • کد خبر: ۴۰۱۴۵۸
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۷
آمار انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد که زنان ۴۷ درصد از مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان گزارش دادند که تعداد کمتری از زنان پلاک‌هایی دارند که شریان‌های تغذیه‌کننده قلب را مسدود می‌کنند و تعداد پلاک‌ها در زنانی که پلاک دارند، نصف مردان است.

محققان دریافتند که با وجود این، زنان تقریباً به یک اندازه در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. آنها همچنین احتمال ابتلا به حمله قلبی یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل درد قفسه سینه را داشتند..

این مطالعه نتیجه گرفت که به نظر می‌رسد سلامت قلب زنان بیشتر تحت تأثیر پلاک شریانی قرار می‌گیرد.

دکتر «بورک فولدنیا»، محقق ارشد و استادیار رادیولوژی در دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون، در یک بیانیه خبری گفت: از آنجا که زنان شریان‌های کرونری کوچکتری دارند، مقدار کمی پلاک می‌تواند تأثیر بیشتری بر سلامت قلب آنها داشته باشد.

محققان گفتند که این نتایج نشان می‌دهد که ممکن است در مورد محافظت از سلامت قلب در بین زنان، دستورالعمل‌های خاص جنسیتی مورد نیاز باشد.

فولدنیا گفت: به نظر می‌رسد افزایش متوسط در بار پلاک، خطر نامتناسبی در زنان دارد، که نشان می‌دهد تعاریف استاندارد از خطر بالا ممکن است خطر را در زنان کمتر از حد واقعی نشان دهد.

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که بیماری قلبی و گرفتگی عروق معمولاً با مردان مرتبط است، اما آمار انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد که زنان ۴۷ درصد از مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را تشکیل می‌دهند.

برای این مطالعه جدید، محققان داده‌های کارآزمایی بالینی نزدیک به ۴۳۰۰ نفر مبتلا به درد قفسه سینه را که در ۱۹۳ بیمارستان در ایالات متحده و کانادا تحت درمان بودند، تجزیه و تحلیل کردند که حدود نیمی از آنها زن بودند.

نتایج نشان داد که ۵۵ درصد از زنان در مقایسه با ۷۵ درصد از مردان، دچار گرفتگی عروق هستند. با این وجود، محققان دریافتند که زنان به اندازه مردان با احتمال مرگ، حمله قلبی یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل درد قفسه سینه مواجه بودند (۲.۳ درصد از زنان در مقابل ۳.۴ درصد از مردان).

محققان گفتند که مشخص شد زنان در مقایسه با مردان، با سطوح پایین‌تر پلاک، با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مواجه هستند.

خطر ابتلا به بیماری قلبی در زنان با افزایش ۲۰ درصدی بار پلاک در شریان‌هایشان شروع به افزایش کرد، در حالی که این خطر در مردان از ۲۸ درصد شروع شد. از آنجا به بعد، با افزایش سطح پلاک، خطر ابتلا به این بیماری در زنان نسبت به مردان به شدت افزایش یافت.

دکتر «استیسی روزن»، رئیس داوطلب انجمن قلب آمریکا، در یک بیانیه خبری گفت: «این یافته‌ها نمونه مهم دیگری از این است که چرا تشخیص این موضوع که بیماری‌های قلبی عروقی می‌تواند تأثیر بسیار متفاوتی بر مردان و زنان داشته باشد، ضروری است.»

روزن افزود: تشخیص تفاوت‌های اساسی و بیولوژیکی در نحوه بروز مشکلات سلامتی در زنان در مقابل مردان، با تأخیر انجام شده است و این تفاوت‌ها می‌توانند بر همه چیز، از عوامل خطر گرفته تا علائم و پاسخ به درمان، تأثیر بگذارند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.