اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید جان ناقابل ما، نذر نگاه توست نگاهی به منظومه فکری امام‌علی (ع) در باب زنان آیا قرارداد مربی مشهدی تیم‌ملی فوتسال دختران تمدید می‌شود؟ نقاشی دختران نوجوان مشهدی برای وطن| یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب گرامی داشته شد + فیلم مزایای برقراری تماس پوستی مادر و نوزاد مادران بازمانده از بارداری‌های ناموفق را دریابیم معرفی چند رمان نوجوان با محوریت دختران| وقتی از واقعیت به دنیای کتاب‌ها و کلمات سفر می‌کنیم چرا فعالیت مغز زنان و مردان با هم متفاوت است؟ شکل‌گیری شبکه‌ای اثرگذار از بانوان فعال مسجدی با اجرای یک نظام‌نامه| فعالیت‌های خانواده‌محور در مساجد برگزار می شود حضرت معصومه (س)، کنشگری بصیر در راه ولایت نیم نگاهی به جایگاه برجسته حضرت معصومه (س) نزد ائمه معصومین (ع)| زیارتی که بهشت را بر زائر واجب می‌کند جای خالی لبخند‌های دختران میناب در سالروز میلاد حضرت معصومه (س)
سرخط خبرها
اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید

اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید

  • کد خبر: ۴۰۸۲۵۲
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی از اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی برجی از تغییرات اساسی طرح مراقب همراه خانواده‌های دارای فرزند چندقلو در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در فاز جدید، به جای پرداخت صرف کمک‌هزینه، فرد آموزش‌دیده‌ای به‌عنوان مراقب همراه به خانواده معرفی می‌شود تا در نگهداری، تربیت و آموزش فرزندان چندقلو نقش مستقیم ایفا کند. این تحول، کیفیت خدمات را به شکل قابل توجهی افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه تأمین اعتبار طرح نیز به طور کامل بر عهده سازمان بهزیستی است، ادامه داد: مراقبان نیز از میان زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی که آموزش‌های لازم را دریافت کردند، انتخاب خواهند شد تا از این طریق در عین کمک به خانوار‌های دارای فرزند چندقلو، اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار نیز انجام گیرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی اجرای این طرح را گامی مهم در راستای حمایت از خانواده‌ها و تقویت ساختار مراقبتی استان دانست و اظهار کرد: بهزیستی خراسان رضوی با هدف افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها و ارتقای سلامت مادر و کودک، اجرای این برنامه را با جدیت دنبال کرده است.

برجی با اشاره به روند اجرای طرح در سال‌های گذشته، گفت: این برنامه از سال ۱۴۰۳ آغاز شد و در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ به‌صورت پرداخت کمک‌هزینه مراقب همراه اجرا شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.