غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟
سرخط خبرها
پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از حق طلاق زن تا ازدواج بدون مهریه

پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از حق طلاق زن تا ازدواج بدون مهریه

  • کد خبر: ۴۱۳۴۳۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۱
  • ۲
در این بخش به پرسش‌های حقوقی شما بانوان عزیز پاسخ داده می‌شود.
زهرا  شوشتری
گردآورنده زهرا شوشتری

زهرا شوشتری، کارشناس حقوق | شهربانو، در این بخش به پرسش‌های حقوقی مخاطبان عزیز که با پیامک یا تلفن ثبت شده باشد پاسخ داده می‌شود. مخاطبان گرامی می‌توانند برای اطلاع بیشتر، با روابط عمومی شهرآرا به شماره ۳۷۲۸۸۸۸۱ تماس بگیرند یا به شماره پیامک ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام دهند.

در چه صورت حق طلاق باطل است و زن نمی‌تواند اقدام کند؟

باطل کردن وکالت در طلاق به نوع وکالت و شروط قیدشده در متن آن بستگی دارد. در صورتی که در شرایط وکالت عدم عزل وکیل قید شده باشد، امکان ابطال آن وجود ندارد. در غیر این صورت، هر دو طرف این امکان را خواهند داشت.

آیا می‌توان از لحظه ازدواج حضانت فرزند را به عهده گرفت و در عقدنامه ذکر کرد؟

زن و مرد می‌توانند توافق کنند در صورت طلاق حضانت فرزندان پسر و دختر تا چه سنی و بر عهده چه کسی باشد و این توافق را در عقدنامه ثبت کنند.

آیا مهریه واجب است؟ یعنی می‌توان بدون مهریه هم ازدواج کرد؟

تعیین مهریه در صحت عقد دائم شرط نیست. یعنی در صورتی که مهریه تعیین نشده باشد، عقد صحیح است و خللی به آن وارد نمی‌کند. اما در ازدواج موقت تعیین مهریه واجب است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۳
0
2
فقط بلدین برای مهریه سقف بذارین ،خوب برای آقایون سقف بذارین که بیشتر یه زن نداشته باشند خیانت نکنند چون واقعا خیانت تمام کننده زندگی هست چه آقایان چه خانم ها
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
0
0
اولاً چرا هیچ کسی در مورد ضرر مرد بعد از ترک بدون دلیل زن صحبت نمی‌کند، میدانید چرا چونکه قانون مهریه که یک مسئله دینی است مراجع محترم با اینکه میدانند زن بعد از ترک منزل و عدم بازگشت باید رضایت مرد را بابت عمر رفته و نسل بلاتکلیف بدست بیاورد حتی با پس دادن یا بخشیدن بیش از مهریه این خود باعث می‌شود دیگه آمار طلاق پایین بیاد و آنقدر راحت زنان قید زندگی را نزنند و مجردها به زندگی و تشکیل خانواده رسمی اهمیت داده و ازدواج سفید و بی بند و باری از بین برود. .دوما یک کار مسخره دیگر که خود چالش راست این است که بعد از توقیف اموال و تعیین قیمت کارشناسی چرا مبلغ سکه مشخص و سهم خانم تعیین نمی‌شود و به روز مزایده موکول می‌شود،این خود با توجه به اقتصاد داغون کشور بعد از مدتی وقفه مهریه چند برابر می‌شود،مگر شما مزایده انجام میدهید که با پولش سکه خریده و تحویل خانم میدهید .پس باید بعد از مشخص شدن قیمت سهم مهریه جدا شود و به نام زن زده شود و اگر زن درخواست مزایده داد آنوقت میتوانید با گرفتن هزینه مزایده را انجام دهید .
سوما من نفهمیدم منظور از خانواده که قانون مهریه به ضرر آن هست منظور فقط زن است؟؟!!! پس مرد و فرزندان که زنی گند زده به زندگی و عمرشان و با قانون شما و اقتصاد داغون باید تا چند نسل مرد از گلوی خود و فرزندانش بزند تا مهریه بدهد کجای خانواده قرار دارند .پس مرد و فرزندان جزو خانواده نیستند با قوانین شما