حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز (چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵) شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود
سرخط خبرها
مهارت‌های عملی برای مدیریت و کاهش لج‌بازی فرزندان

مهارت‌های عملی برای مدیریت و کاهش لج‌بازی فرزندان

  • کد خبر: ۴۱۴۸۴۳
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
وقتی کودک یا نوجوان لج‌بازی می‌کند، بسیاری از والدین به دنبال راه‌حل فوری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وقتی کودک یا نوجوان لج‌بازی می‌کند، بسیاری از والدین به دنبال راه‌حل فوری هستند. اما مشکل اغلب از شیوهٔ تعامل ما آغاز می‌شود. اگر الگوی مناسبی نباشیم، صبوری نکنیم و توقعاتمان را تنظیم نکنیم، این رفتار تشدید می‌شود.

ضرورت شناخت مهارت‌های عملی برای مدیریت و کاهش لج‌بازی فرزندان

یک کارشناس تربیتی گفت: اولین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که به اعتقاد فرضی «بسیاری اوقات، رفتار‌های ما بزرگتر‌ها در بروز این رفتار از فرزندان، صرف‌نظر از همهٔ اتفاقات دیگر، بسیار مؤثر است.» یعنی پدر یا مادر، خیلی وقت‌ها ناخواسته فرزند خود را روی دور لج‌بازی می‌اندازند؛ که در این حالت، درمان این رفتار هم برایشان سخت می‌شود.

مریم فرضی ادامه داد: ما می‌توانیم مراحلی را برای کاهش لج‌بازی فرزندانمان، هم در دورهٔ کودکی و هم در دورهٔ نوجوانی، انجام دهیم؛ که معمولاً در دورهٔ نوجوانی بخشی از این لج‌بازی طبیعی‌تر است.

وی با اشاره به اینکه یکی از بهترین راهکار‌ها این است که ما برای خودمان مقبولیتی در نزد فرزندمان ایجاد کنیم؛ یعنی پدر و مادرِ “الگو”یی باشیم، اضافه کرد: این روش بسیار مؤثر و مورد تأیید است که اگر ما به‌عنوان پدر یا مادر، فرزندمان ما را قبول داشته باشد و رفتار و اخلاق خوبی از ما ببیند، به هر حال میزان لج‌بازی‌اش کم می‌شود.

این کارشناس تربیتی با تاکید بر اینکه سعی کنیم برای عادت‌هایی که برای فرزندانمان می‌گذاریم، زمان بگذاریم و عجله نکنیم که حس لج‌بازی فرزند را تحریک کنیم. به‌عنوان مثال، اگر فرزندمان بی‌نظم است، دانه به دانه و کم‌کم، فرصت به فرصت (حتی ممکن است یک، دو یا سه ماه هم زمان ببرد) با توجه به سنش، او را از آن سطح لج‌بازی و بی‌نظمی خارج کنیم. مثلاً اگر برای بی‌نظمیِ فضای اتاقش لج‌بازی می‌کند، این موضوع زمان‌بر است. سعی کنیم در این زمانی که اختصاص می‌دهیم، صبوری داشته باشیم و یک بازهٔ زمانی مشخص در نظر بگیریم. افزود: چند کار را نباید با هم انجام دهیم؛ مثلاً هم‌زمان با کنترل او در فضای مجازی، یا دور کردنش از بدغذایی، یا دور کردنش از معاشرت با دوستان ناباب.

وی بیان کرد: خیلی وقت‌ها خستگیِ کودک یا نوجوان، حس لج‌بازی او را بالا می‌برد.

فرضی متذکر شد: بسیار مهم است که سعی کنیم توقعاتمان را از فرزندمان کم و به‌اندازه کنیم. یعنی سن فرزندمان را در نظر بگیریم و از او انتظار و توقع زیادی نداشته باشیم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.