غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد نگاهی به مسیر دشوار کسب سهمیه المپیک برای «ناهید کیانی» بانوی ملی‌پوش تکواندو شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور طرز تهیه کوکی رژیمی در خانه + فیلم نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟
سرخط خبرها
نخستین کنگره «سلام بر ابراهیم» در حرم رضوی؛ شبی که بانوان شاعر برای شهید جمهور شعر می‌خوانند

نخستین کنگره «سلام بر ابراهیم» در حرم رضوی؛ شبی که بانوان شاعر برای شهید جمهور شعر می‌خوانند

  • کد خبر: ۴۱۵۷۵۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۹
  • ۱
شامگاه ۲۹ اردیبهشت، رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی میزبان نخستین کنگره شعر «سلام بر ابراهیم» است؛ مراسمی ویژه بانوان که در آن شاعرانی از ایران و کشور‌های اسلامی، برای مردی شعر می‌خوانند که روزگاری خود تولیت این آستان مقدس را بر عهده داشت و در نهایت، در راه خدمت به مردم، در آسمان ورزقان به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، این رویداد ادبی و معنوی که از ساعت ۲۰ تا ۲۲ سه‌شنبه شب برگزار می‌شود، گرامیداشت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور شهیدی است که لقب «خادم‌الرضا» تنها یک عنوان تشریفاتی برایش نبود.

شهید ابراهیم رئیسی از اسفند ۱۳۹۴ تا اسفند ۱۳۹۷، به‌عنوان تولیت آستان قدس رضوی، خادمی حرم امام هشتم را افتخار خود می‌دانست و همین پیشینه بود که بعدها، در قامت رئیس‌جمهور نیز او را به «سید محرومان» و «شهید جمهور» تبدیل کرد.

از بارگاه منور رضوی تا آسمان مه‌آلود ورزقان

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، دو سال پیش از این روزها، خبری تکان‌دهنده ایران را در بهت فرو برد:« بالگرد حامل رئیس‌جمهور و همراهانش در منطقه کوهستانی ورزقان در آذربایجان شرقی سقوط کرده است.» پس از ساعاتی جست‌وجوی نفس‌گیر، پیکر‌های بی‌جان ۸ سرنشین بالگرد پیدا شد و آیت‌الله رئیسی، حسین امیرعبداللهیان (وزیر امور خارجه)، آیت‌الله آل‌هاشم (امام جمعه تبریز) و مالک رحمتی (استاندار آذربایجان شرقی) به شهادت رسیدند.

حالا در آستانه دومین سالگرد این حادثه تلخ، حرمی که او روزگاری خادمش بود، میزبان شاعرانی است که برایش شعر می‌خوانند. گویی از همانجا که آغاز کرد، همانجا نیز جاودانه می‌شود.

صدای زنان شاعر از ایران و جهان اسلام

این کنگره ویژه بانوان است و شاعران برگزیده‌ای از ایران و کشور‌های اسلامی در آن حضور خواهند داشت. انتخاب «سلام بر ابراهیم» به‌عنوان نام این کنگره، ادای دینی است به مردی که نامش با سوره ابراهیم گره خورده بود و سلام آخرش، در میان ابرهای ورزقان، به ملائک رسید؛ روحش شاد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
0
0
خدا رحمت کنه شهید رییسی رو مظلومانه به شهادت رسید