شیر مادر؛ معجون ضدسرطان مادر و کودک شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید دستور پخت آش سرد سبزواری با طعمی بی‌نظیر برای روزهای گرم تابستان آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۳ مهر| آیا حضور ۱۶ تیم چالش برانگیز است؟ بیماری‌های غیرواگیر، مهم‌ترین عامل مرگ‌ومیر زنان ایرانی طی ۴۵ سال اخیر پایان رقابت‌های والیبال بانوان هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۴ شهرداری مشهد راهکار‌هایی برای دفع انواع حشرات در خانه ما هم هستیم پس می‌توانیم چند فوت و فن ساده برای استفاده از قابلمه به جای فر چرا هیچ کدام از خواستگارهایم را نمی‌پسندم؟ ۵ بازیکن خراسان رضوی به اردوی ملی فوتسال بانوان دعوت شدند مشهد میزبان مسابقات قهرمانی کشور بانوان کاراته شد خانه‌داری | نگهداری گوجه‌فرنگی در فریزر، بهترین و اقتصادی‌ترین راهکار است چرا برخی از بچه‌ها در خانه رفتار متفاوتی دارند؟ | پیشنهاد یک مهارت ساده و بسیار کاربردی به مادران انتصاب یک بانوی ایرانی به عنوان نخستین نماینده ایران در انجمن جهانی حقوق پزشکی (WAML)
سرخط خبرها
اعزام یک بانوی ورزشکار ایرانی به رقابت‌های شطرنج قهرمانی انفرادی آسیا

اعزام یک بانوی ورزشکار ایرانی به رقابت‌های شطرنج قهرمانی انفرادی آسیا

  • کد خبر: ۴۱۷۸۱۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۹
رقابت‌های شطرنج قهرمانی انفرادی آسیا از ۷ تا ۱۷ خردادماه به میزبانی اولان‌باتور مغولستان برگزار می‌شود که در بخش بانوان آناهیتا زاهدی‌فر (قهرمان کشور در سال گذشته) به عنوان نمایندگان ایران در این رقابت‌ها حضور خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابت‌های شطرنج قهرمانی انفرادی آسیا از ۷ تا ۱۷ خردادماه به میزبانی اولان‌باتور مغولستان برگزار می‌شود و نمایندگان کشورمان در این مسابقات به مصاف برترین شطرنج‌بازان قاره خواهند رفت.

در بخش آقایان، بردیا دانشور، سینا موحد و آبتین عطاخان (قهرمان کشور در سال گذشته) و در بخش بانوان آناهیتا زاهدی‌فر (قهرمان کشور در سال گذشته) به عنوان نمایندگان ایران در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

رقابت‌های قهرمانی انفرادی آسیا در ۹ دور و به روش سوئیسی برگزار خواهد شد و پنج نفر برتر بخش آقایان جواز حضور در مسابقات جام جهانی شطرنج را کسب خواهند کرد. در بخش بانوان نیز یک سهمیه جام جهانی به برترین بازیکن تعلق می‌گیرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.