استقبال شهروندان از بوستان شهربانو ادیب در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ چگونه بود؟ واگذاری فوتسال بانوان خراسان رضوی به ابومسلم دیدن خوبی‌های همسر راهی است برای زنده نگه داشتن محبت قلبی لزوم توجه مادران به تغییر حرکات جنین در دوران بارداری خبر خوش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره دوام زندگی زوج‌های ایرانی درباره ۵۰ هزار کودک متولدشده از مادران ایرانی و پدران غیرایرانی که شناسنامه ندارند | غریبه ای در خاک مادری! زمزمه دعای عالیه‌المضامین در رواق نجمه خاتون (س) بارگاه رضوی | اهمیت و مفاهیم والای این دعا پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پی شهادت بانو نصرت افتخاری عشق به خوشنویسی، بانوی شاغل در صنعت را به هنر بازگرداند | سبکی سخت، اما جذاب بیوگرافی شهیده نصرت افتخاری بانوی پلیس در سیستان و بلوچستان + نحوه شهادت و زمان تشییع پیام قالیباف در پی شهادت شهیده نصرت افتخاری، معاون فراجای سیستان و بلوچستان با دستور پخت «مرغ و سیب‌زمینی تنوری» آشنا شوید | یک وعده شام ساده و پرطرفدار اصفهان؛ میزبان یک مرحله از مسابقه هندبال دختران کشور | مراسم قرعه‌کشی برگزار می‌شود آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتسال زنان از پنجشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۵) | ۱۵ تیم حضور دارند ضرورت تداوم حضور قدرتمند بانوان داور ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی فوتبال ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم طرح رایگان غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در منطقه ۱۰ مشهد اجرا می‌شود
سرخط خبرها
روایتگری حماسی بانوان رسانه‌ای مشهد در ۱۱۰ شب پرچمداری

روایتگری حماسی بانوان رسانه‌ای مشهد در ۱۱۰ شب پرچمداری

  • کد خبر: ۴۲۶۲۲۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸
مراسم اختتامیه «پاتوق همبستگی مردم و رسانه» پس از ۱۱۰ شب فعالیت بی‌وقفه در چهارراه آزادشهر مشهد برگزار شد. زنان خبرنگار مشهد با ثبت نخستین «رسانه خیابانی کشور»، ثابت کردند که می‌توان خیابان را به فضایی برای گفت‌و‌گو، هنر و همبستگی تبدیل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم اختتامیه «پاتوق همبستگی مردم و رسانه» پس از ۱۱۰ شب فعالیت بی‌وقفه برگزار شد و طی آن، اهالی این موکب رسانه‌ای با امضای زنان خبرنگار مشهد، نخستین «رسانه خیابانی کشور» را به ثبت رساندند. این پاتوق رسانه‌ای که در چهارراه آزادشهر مشهد برپا شده بود، فراتر از یک فعالیت خبری، یک حرکت فرهنگی بود.

زهرا خاوریان، مسئول روابط عمومی پاتوق همبستگی، در این مراسم با نگاهی به قدرت زن مسلمان در عرصه‌های رسانه‌ای گفت: «این حرکت نشان داد که بانوان رسانه‌ای، نه‌تنها کنشگر و گزارشگر، بلکه پرچمداران الگو‌های نوین رسانه‌گری هستند. ما توانستیم با رویکردی گفت‌و‌گو محور، جریان‌های جدیدی در حوزه فرهنگ و هنر در سطح استان و کشور ایجاد کنیم.»

روایتگری از نگاه زنانه

یکی از ویژگی‌های متمایز این ۱۱۰ شب، حضور پررنگ و مقتدرانه زنان در میان مردم بود. زهره رنگ‌آمیز، دبیر اجرایی پاتوق، با اشاره به این نگاه تأکید کرد: «هدف ما این بود که خیابان را به میدان روشنگری تبدیل کنیم. ما از طریق سه محور "روایتگری تصویری"، "گفتگوی مردمی" و "کنشگری هنری"، توانستیم این مسیر را هموار کنیم.»

خبرنگاران زن با رویکردی متفاوت، به دنبال شنیدن صدای کسانی بودند که شاید در فضا‌های رسمی، شنیده نمی‌شدند. آنها با حضور در میزگرد‌های خیابانی و استودیو‌های میدانی، دغدغه‌های اقتصادی و اجتماعی مردم را با ظرافتی خاص در قالب گزارش‌های ویدئویی و نوشتاری ثبت کردند.

دستاورد‌هایی که از دل تلاش بانوان جوشید

حجم عظیم تولید محتوا در این مدت، گواهی بر توانمندی و پشتکار این تیم زنانه است. در مجموع بیش از ۲۰۰۰ محتوای مختلف تولید شد که شامل ۱۴۰ ویدئوی مردم‌محور، اجرای مجموعه ویدئو‌های «موسیقی خط» با اجرای زنده هنرمندان خطاط، حضور در ۱۰ پخش زنده تلویزیونی و رادیویی و برگزاری ۱۲ میزگرد تخصصی برای رفع شبهات اجتماعی بود.

بانوان رسانه‌ای در این پاتوق، تنها به اخبار نپرداختند، بلکه به دنبال زنده نگه داشتن حافظه جمعی جامعه بودند. برگزاری نمایشگاه‌های عکس با موضوع «روایت جنگ رمضان» و نمایش آثار عکاسان مشهدی از مناطق جنگی، پیوندی میان حماسه گذشته و امروز ایجاد کرد. همچنین، بخش هنری پاتوق با نمایش اثر نمادین «یادبود دختران میناب»، با نگاهی عمیق به مظلومیت و مقاومت کودکان در جنگ، نگاه جهانی را به این روایت‌ها جلب کرد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.