ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
اجرای پوشش بیمه‌ای رایگان برای ۷۱ هزار زن سرپرست خانوار در روستا‌ها و شهر‌های کوچک

اجرای پوشش بیمه‌ای رایگان برای ۷۱ هزار زن سرپرست خانوار در روستا‌ها و شهر‌های کوچک

  • کد خبر: ۴۳۰۱۱۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۴
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، از پوشش بیمه‌ای حدود ۷۱ هزار زن سرپرست خانوار در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد قادرمرزی در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری صندوق بیمه با سازمان بهزیستی کشور با اشاره به سابقه همکاری این صندوق با سازمان بهزیستی، اظهار کرد: در آغاز اجرای این تفاهم‌نامه، حدود ۳۴ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و امروز این تعداد به حدود ۷۱ هزار زن سرپرست خانوار در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رسیده است.

وی افزود: فلسفه تأسیس صندوق و نیز این قرارداد مشترک، بر پایه اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی شکل گرفته و این اقدام را باید گامی در جهت حفظ عزت و کرامت انسانی و تحقق حقوق ملت دانست.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به وضعیت معیشتی زنان سرپرست خانوار گفت: فقر اغلب ۲ چهره اصلی دارد؛ یکی چهره روستایی و دیگری چهره سالمندی. در این میان، زنان به‌ویژه در سنین بالا یا در شرایطی که نان‌آور خانواده توان کار کردن را از دست می‌دهد یا فوت می‌کند، بیش از دیگران در معرض آسیب‌های اقتصادی قرار می‌گیرند.

قادرمرزی افزود: بخشی از زنانی که طی ۱۸ تا ۱۹ سال گذشته به‌صورت مستمر حق بیمه خود را پرداخت کرده‌اند، اکنون در آستانه بازنشستگی قرار دارند. تا امروز یک‌هزار و ۱۷۸ نفر از این افراد مستمری دریافت می‌کنند و حدود ۷۰۰ نفر دیگر نیز پرونده‌هایشان تشکیل و فعال شده است و به‌زودی مستمری خود را دریافت خواهند کرد. بر این اساس، تا پایان ماه جاری شمار مستمری‌بگیران این گروه به حدود ۲ هزار نفر خواهد رسید.

وی درباره انواع مستمری‌های پرداختی توضیح داد: در حال حاضر یک‌هزار و ۱۳۸ نفر مستمری بازنشستگی دریافت می‌کنند، ۴۲۵ نفر مستمری ناشی از فوت بیمه‌شده اصلی دارند و ۸۹ نفر نیز بر اساس نظر کمیسیون‌های تخصصی، مشمول مستمری ازکارافتادگی شناخته شده‌اند.

در سال گذشته حدود ۹۵۰ شهر زیر ۲۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یادآور شد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر سه خدمت اصلی شامل مستمری سالمندی، ازکارافتادگی و فوت را ارائه می‌دهد و بخش عمده مستمری‌های پرداختی نیز مربوط به سالمندی است.

قادرمرزی با اشاره به پوشش درمانی این گروه گفت: خدمات درمانی بیمه‌شدگان از طریق سازمان بیمه سلامت ارائه می‌شود و بیش از ۹۵.۶ درصد هزینه‌های درمان در بیمارستان‌های دولتی برای افرادی که ثبت‌نام اولیه و کارت بیمه سلامت دارند، از سوی دولت پرداخت می‌شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر هیچ زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر وجود ندارد که فاقد بیمه باشد. سال گذشته نیز با امضای تفاهم‌نامه میان سازمان بهزیستی و صندوق، همه زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این سازمان در ۶۲ هزار و ۲۵۸ آبادی کشور و حدود ۹۵۰ شهر زیر ۲۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.