ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟ نحوه تربیت کودک؛ یکی از چالش‌های پیچیده میان والدین و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ ها شیر مادر؛ معجون ضدسرطان مادر و کودک شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید دستور پخت آش سرد سبزواری با طعمی بی‌نظیر برای روزهای گرم تابستان آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۳ مهر| آیا حضور ۱۶ تیم چالش برانگیز است؟ بیماری‌های غیرواگیر، مهم‌ترین عامل مرگ‌ومیر زنان ایرانی طی ۴۵ سال اخیر پایان رقابت‌های والیبال بانوان هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۴ شهرداری مشهد راهکار‌هایی برای دفع انواع حشرات در خانه ما هم هستیم پس می‌توانیم
سرخط خبرها
ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند

ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند

  • کد خبر: ۴۳۷۰۲۴
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۲
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی، گفت: نهادینه کردن این نگاه در میان کارآفرینان زن می‌تواند به توسعه کسب‌وکار‌هایی منجر شود که در کنار ایجاد ارزش اقتصادی، برای جامعه و محیط زیست نیز ارزش‌آفرین باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر، بعد از ظهر دوشنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و سازمان حفاظت محیط زیست، با قدردانی از اقدامات سازمان حفاظت محیط‌زیست، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند ضمن تکمیل اقدامات و تفاهم‌های گذشته، مسیر همکاری‌های مشترک دو دستگاه را در ۹ محور مشخص تقویت کند.

وی ارتقای آگاهی، دانش، بینش، فرهنگ و اخلاق محیط‌زیستی را از مهم‌ترین محور‌های همکاری عنوان کرد و افزود: با افزایش آگاهی زنان می‌توان به اصلاح الگوی مصرف، افزایش تاب‌آوری آنان در برابر تغییرات اقلیمی و تقویت مشارکت زنان در حفاظت و پایداری محیط زیست کمک کرد.

معاون رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت استفاده از داده‌های دارای برش جنسیتی، گفت: باید وضعیت زنان در حوزه محیط‌زیست به‌طور مستمر رصد، مستندسازی و الگوسازی شود تا بتوان تصویر زن توانمند ایرانی را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی بهتر بازنمایی کرد.

بهروزآذر با اشاره به نقش زنان در خانواده و جامعه، اظهار کرد: خانواده بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی است و اگر دانش و آگاهی زنان و دختران در زمینه حفاظت از محیط زیست افزایش یابد، این فرهنگ می‌تواند به همه اعضای خانواده منتقل شود.

وی توانمندسازی اقتصادی زنان، توسعه کارآفرینی و کسب‌وکار‌های سبز و آموزش کودکان و نوجوانان را از دیگر محور‌های مهم همکاری دانست و گفت: اگر قرار است از کسب‌وکار‌های زنان حمایت شود، باید کسب‌وکار‌های سبز در اولویت قرار گیرند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: امروز نگاه به مسئولیت اجتماعی کسب‌وکار‌ها در حال تغییر است و دیگر نمی‌توان پذیرفت یک کسب‌وکار به محیط زیست آسیب بزند و سپس بخشی از این آسیب را با اقدامات اجتماعی جبران کند؛ کسب‌وکار‌ها باید از ابتدا ارزش اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیط زیستی ایجاد کنند.

وی ادامه داد: صاحبان کسب‌وکار باید از همان ابتدا مشخص کنند که چگونه مصرف انرژی، کاغذ، کربن و منابع آب و تولید پسماند را کاهش می‌دهند و چه سهمی در حفاظت و احیای محیط زیست خواهند داشت.

بهروزآذر با تأکید بر افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی گفت: نهادینه کردن این نگاه در میان کارآفرینان زن می‌تواند به توسعه کسب‌وکار‌هایی منجر شود که در کنار ایجاد ارزش اقتصادی، برای جامعه و محیط زیست نیز ارزش‌آفرین باشند.

وی از تشکیل «کمیته اقدام مشترک» برای پیگیری اجرای تفاهم‌نامه خبرداد و گفت: مصوبات و محور‌های همکاری از طریق این کمیته پیگیری خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.