به گزارش شهرآرانیوز، «جمیله علم الهدی» همسر رئیس جمهور در پاسخ به پرسشهای فعالان زن رسانهای بیش از ۴۰ کشور که در قالب برگزاری اولین جشنواره بین المللی رسانه خورشید در مشهد گرد هم آمده اند، خاطرنشان کرد: ما سالها است تصمیم گرفته ایم با «تربیت تولیدی» و احیای ارزشهای اخلاقی، با بهره گیری از سیاستگذاریها و وضع قوانین، حرکت رو به جلو داشته باشیم و تلاش میکنیم آموزههای دینی خود را در سیاستها و قوانین منتقل کنیم.
وی افزود: به ویژه در سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب اسلامی، این موضوعات مورد توجه قرار گرفته است. ضمن این که ما یک سند سیاستی با عنوان «گام دوم» نیز داریم که تقریبا اساس آنچه باید صورت بگیرد، در آن بیان شده است.
علم الهدی در ادامه گفت: هر چند که ما به لحاظ وضع قوانین و اسناد در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم، اما باید اعتراف کنیم که در اجرایی سازی این اسناد سیاستی و تحقق «تربیت تولیدی» راه بسیار زیادی داریم. بخشی از این راه نیز به همراه شدن سیاستهای رسانهای کشورهای مختلف و نهادهای رسانهای با این موضوع باز میگردد.
وی افزود: با شبکه سازی و اعتماد کردن به یکدیگر و تقویت یکدیگر، میتوانیم گامهای خوبی برداریم. ضمن این که تشکیل اتحادیهها در مسیر شبکه سازی نیز اتفاق بسیار خوبی است. ما از سال گذشته در برنامههای خود به دنبال متحدکردن زنان تاثیرگذار و نیز تشکیل اتحادیه بانوان اول و دیگر اتحادیهها در این زمینه هستیم. اما بین کار بزرگی که در قالب آن بخواهیم نسل بشر را نجات دهیم و امکانات موجود، فاصله زیادی دارد که نه یک اتحادیه، بلکه تعداد زیادی اتحادیه با اشکال مختلف میبایست شکل بگیرد که در «انسجام»، «در خود فرو نرفتن» و «مرزگذاری نکردن» نقطه مشترک داشته باشند.
همسر رئیس جمهور ادامه داد: این فعالیتها نباید تحت تاثیر مرز «قومیت» و «ملیت» و «مذهب» قرار بگیرد.ما باید روابط جدیدی ایجاد کنیم و روابط قبلی خود را بر اساس تعالیم و ارزشها تغییر دهیم. ضمن این که باید به موضوع «خودآگاهی» نیز توجه کنیم. دنیای کنونی دچار خودآگاهیهای نادرستی است که بر اساس ارزشهای مادی شکل گرفته است.
علم الهدی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در هر نوع اصلاح و تغییر باید از الگوی خانواده استفاده کنیم. در این الگو، مردان بیگانه نیستند و حامی زنان هستند؛ لذا امکان ندارد که تمام تمرکز را بر روی زنان بگذاریم و بخواهیم فقط به آنها آگاهی بخشی کنیم. رسانهها باید به همه اعم از زنان و مردان آگاهی بخشی کنند. همانطور که فقط از راه قانون و سیاستگذاری هم نمیتوان کاری به پیش برد. ما باید خانواده را احیا کنیم و مردان را دوباره به نقش و مسئولیتهای خود در خانواده علاقمند کنیم. اگر کسی با تعالیم اسلام آشنا شود، این موضوع را درک میکند که همه این مفاهیم در ارزش «توحید» وجود دارد.