واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: زنان ایران در تمام عرصه‌ها سرآمد و موفق هستند

  • کد خبر: ۱۸۶۵۳۹
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۷
استاندار خراسان رضوی: زنان ایران در تمام عرصه‌ها سرآمد و موفق هستند
استاندار خراسان رضوی گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی اثبات کردیم که در هر عرصه‌ای که زنان حضور پیدا کردند، سرامد و موفق بوده اند و تاریخ گویای این ادعاست.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای خورشید اظهار کرد: بنده خدمتگذار استانی هستم که به نام نامی امام رضا (ع) به عنوان خراسان رضوی است و فلسفه وجودی آن وجود مضجع منور این امام همام است.

وی افزود: مشهد شهر متبرکی است و به وجود این امام عزیز، صاحب برکت است و بسیار امیدوارم مهمانان اگرچه اندک در این شهر حضور دارند، اما بهره کافی و وافی را ببرند و انشالله خواهند برد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: استان خراسان قریب به ۱۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد و سالانه بیش از ۳۰ میلیون زایر را میزبانی می‌کنیم که پنج تا ۶ میلیون آن زایران خارجی هستند. همچنین میزبان قریب به یک میلیون از پناهندگان کشور مسلمان و همسایه یعنی افغانستان هستیم.

نظری خاطرنشان کرد: در این استان ۵۱ درصد از دانشجویان شاغل و ۲۹ درصد هیت علمی را زنان تشکیل می‌دهند و ضریب سواد در بین زنان در استان بیش از ۸۶ درصد است و قریب به ۱۳ درصد مدیریت روستا‌ها را دهیاران زن تشکیل می‌دهند و این باعث مباهات و افتخار ماست.

وی اضافه کرد: نظام مقدس اسلامی موفق شده، الگو سومی از نگاه به زن را به جامعه بشریت ارایه دهد و آن هم نگاه عفیفانه، محترمانه و فعالانه با حفظ و مدیریت و فعالیت مادری خود و اداره خانواده است.

استاندار خراسان رضوی گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی اثبات کردیم که در هر عرصه‌ای که زنان حضور پیدا کردند، سرامد و موفق بوده اند و تاریخ گویای این ادعاست.

نظری تصریح کرد: کمتر جایی سراغ دارید که مادرانی چندین فرزند خود را برای دفاع مرز‌های عقیدتی و ارزشی تقدیم کرده باشند و ما تعداد زیادی از مادران و زنان را به جامعه اسلامی معرفی کردیم.

وی ادامه داد: متاسف هستیم برای جامعه جهانی و تروریسم رسانه‌ای که از تمام ظرفیت‌های خود برای برای اهداف شوم خود استفاده می‌کنند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: انشااله زنان جهان مخصوصا نظام مقدس اسلامی انگونه که هستند به جامعه بشریت معرفی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->