مهریه به‌صورت کلی مشمول مالیات نمی‌شود ژاله علو در نودوپنج‌سالگی از پیشکسوتان بزرگ دوبله در ایران است کدام سریال‌ها با موضوع پرستار از تلویزیون پخش شده است؟ بازار سنتی بلوکان در چابهار به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است تربیت خانوادگی نقش مؤثری در وجدان کاری افراد دارد مصرف آویشن در دوران شیردهی می‌تواند در تقویت سیستم ایمنی مادر و نوزاد مؤثر باشد دختر جوان برای تهیه دیه برادرش که به خاطر قتل در زندان است، دست به سرقت زد استفاده نادرست از شبکه‌های مجازی پدیده «چشم و هم‌چشمی» را افزایش داده است مهم‌ترین ضعف فوتسال بانوان، تشکیل‌نشدن تیم‌های نوجوانان و جوانان است روش‌های خلاقانه و ساده‌ برای ازبین‌بردن چروک لباس‌ها یک بانو شهردار زرین‌آباد ایجرود شد کمبود منگنز باعث ایجاد درد‌های استخوانی و اختلالات عصبی می‌شود با لباس‌های محلی بانوان سیستان و بلوچستان بیشتر آشنا شوید تغییرات ناگهانی در زندگی و تعاملات جدید علل مهم ایجاد چالش در سال اول ازدواج است برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «عایده» روایتگر زندگی «عایده سرور» مادر شهید «علی اسماعیل» در حوزه هنری کشور
سرخط خبرها
جولان دروغ پردازان در فضای مجازی

جولان دروغ پردازان در فضای مجازی

  • کد خبر: ۱۸۹۲۱۰
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴
خلا قانونی، فضای مجازی را تبدیل به حیاط خلوت دروغ پردازان رسانه‌ای کرده است.

این روز‌ها باتوجه به گسترده بودن حجم اخبار و اطلاعات و تحلیل‌ها پیرامون وقایع ایران و منطقه، فضای مجازی هم مملو از تحلیل‌ها و اظهارنظر‌های ریز و درشت است که بسیاری از آن‌ها نادرست و یا کاملا با منافع ملی و دینی ایران درتضاد است.

یکی از دلایل عمده علاقه مندی کاربران برای اظهار نظر در فضای مجازی بدون حضور در رسانه‌ای خاص علاوه بر همه گیر بودن این فضا، خلا قانونی نسبت به این فضا می‌باشد به طوری که حتی بسیاری از مطبوعات و اصحاب رسانه را به اظهار نظر در این فضا سوق می‌دهد.

اگر به قوانین موجود درمورد فعالیت‌های مطبوعاتی و رسانه‌ای نگاهی بیندازیم بسیاری از این اظهارنظر‌های خلاف واقع یا متضاد با منافع ملی و دینی کشور مصادیق مجرمانه پیدا می‌کند و ضمانت اجرای آن بر اهالی مطبوعات و صاحبان رسانه بار می‌شود.

به همین خاطر بسیاری از آن‌ها فارغ از اینکه چه دیدگاه سیاسی دارند سعی می‌کنند در مطبوعات با ملاحظه بیشتری قلم بزنند. به طور مثال در ماده ۲۵ این قانون آمده؛ هر کس به وسیله مطبوعات، مردم را صریحاً به ارتکاب جرم یا جنایتی بر ضد امنیت داخلی یا سیاست خارجی کشور که در قانون مجازات عمومی پیش‌بینی شده است، تحریص و تشویق نماید در صورتی که اثری بر آن مترتب شود، به مجازات معاونت همان جرم محکوم و در‌صورتی که اثری بر آن مترتب نشود، طبق نظر حاکم شرع بر اساس قانون تعزیرات با وی رفتار خواهد شد.

یا ماده ۲۶ همین قانون ذکر شده؛ هر کس به وسیله مطبوعات به دین مبین اسلام و مقدسات آن اهانت کند، در صورتی که به ارتداد منجر شود حکم ارتداد در حق وی صادر و اجرا و اگر به ارتداد نینجامد طبق نظر حاکم شرع بر اساس قانون تعزیرات با وی رفتار خواهد شد؛

درحالی که رعایت این موارد به علت خلا قانونی نسبت به فضای مجازی وجود ندارد یا کم رنگ است و منشا بسیاری از ابهامات، مناقشات و منازعات سیاسی درون کشور شده است که لطمه عمده آن متوجه افکار عمومی جامعه و چالش‌هایی برای آحاد مردم گردیده است.

باتوجه به درک این ضرورت از سوی بسیاری از حاکمان درجهان، قوانین موجود در بسیاری از کشور‌ها اجازه تبدیل شدن این فضا به محلی برای تهدید منافع ملی خود را نمی‌دهد.

به همین جهت قانونمند کردن فضای مجازی یکی از الزامات حکمرانی در عصر حاضر است تا این فضا به حیاط خلوت دروغ پردازان مبدل نگردد و سرمایه‌های اجتماعی را تضعیف نکند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.