شیر مادر؛ معجون ضدسرطان مادر و کودک شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید دستور پخت آش سرد سبزواری با طعمی بی‌نظیر برای روزهای گرم تابستان آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۳ مهر| آیا حضور ۱۶ تیم چالش برانگیز است؟ بیماری‌های غیرواگیر، مهم‌ترین عامل مرگ‌ومیر زنان ایرانی طی ۴۵ سال اخیر پایان رقابت‌های والیبال بانوان هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۴ شهرداری مشهد راهکار‌هایی برای دفع انواع حشرات در خانه ما هم هستیم پس می‌توانیم چند فوت و فن ساده برای استفاده از قابلمه به جای فر چرا هیچ کدام از خواستگارهایم را نمی‌پسندم؟ ۵ بازیکن خراسان رضوی به اردوی ملی فوتسال بانوان دعوت شدند مشهد میزبان مسابقات قهرمانی کشور بانوان کاراته شد خانه‌داری | نگهداری گوجه‌فرنگی در فریزر، بهترین و اقتصادی‌ترین راهکار است چرا برخی از بچه‌ها در خانه رفتار متفاوتی دارند؟ | پیشنهاد یک مهارت ساده و بسیار کاربردی به مادران انتصاب یک بانوی ایرانی به عنوان نخستین نماینده ایران در انجمن جهانی حقوق پزشکی (WAML)
سرخط خبرها
۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۲۱۲۵۳۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
مسئول مرکز فضای مجازی سپاه امام رضا (ع) در خراسان رضوی گفت: ۶۰ درصد از ظرفیت فعالان فضای مجازی بسیج استان را بانوان تشکیل داده اند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

عبدالله امینی فر در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بخش عمده‌ای از شبکه سایبری بسیج، شبکه فعالان فضای مجازی بانوان است که حدود ۶۰ درصد از ظرفیت را به خود اختصاص داده است و چندین هزار نفر در مجموع سپاه استان نیروی خانم بسیجی در شبکه سایبری فعالیت می‌کنند.

امینی فر تشریح کرد: بانوان در چهار حوزه اصلی حضور دارند. بخشی از این افراد عملیات انتشار و توزیع را به عهده دارند که در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند توییتر و اینستاگرام و ... صورت می‌گیرد. بخشی از این ظرفیت به تولید محتوای موبایلی از جمله عکس نوشت، موشن گرافیک، ویدئو و پادکست و ... می‌پردازد. بخش دیگری نیز در حوزه سواد رسانه فعال هستند که در مجامع مختلف از جمله دانشگاه، مدارس و مساجد و حوزه‌های علمیه تدریس می‌کنند و مبلغ سواد رسانه هستند. بخش چهارم این ظرفیت محتوا‌های منتشر شده در فضای مجازی را رصد می‌کنند و موضوعات مختلف را دسته بندی می‌کنند.

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از عملیات‌های دشمن در حوزه سایبری توسط همین ظرفیت شناسایی و خنثی شده است و گاهی عملیات‌های آفندی توسط بانوان طراحی می‌شود تا دشمن را مشغول کنند.

امینی فر بیان کرد: تمام ظرفیت سایبری بسیج با هدف افزایش آگاهی مردم در حوزه سواد رسانه و ارتقای تولیدات محتوایی در راستای اهداف انقلاب اسلا‌می‌بکار گرفته می‌شود.

وی در خصوص نحوه عملیات سایبری و حمایت از بانوانی که علاقمند به حضور در این عرصه هستند ابراز کرد: ظرفیت بسیج ظرفیتی انقلابی است که افراد دغدغه‌مند در آن حضور پیدا می‌کنند. ما پشتیبانی مالی خاصی نداریم، اما در حوزه آموزش صفر تا صد نیرو‌ها و داوطلبان، ساماندهی و بکارگیری این افراد ورود کردیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم؛ اما به لحاظ مالی و ریالی توان پشتیبانی از این حجم ظرفیت و کاری که صورت می‌گیرد را نداریم و نیرو‌ها به صورت جهادی پای کار آمده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.