فتوای رهبر معظم انقلاب در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» چیست؟ بررسی فلسفه تفاوت دیه زن و مرد | تفاوت‌ها هیچ ارتباطی به ادعای کم‌ارزش‌تربودن جان یا شخصیت زن ندارد اولین بانوی مدال آور تاریخ المپیک ناشنوایان: کار راحتی برای مدال آوری دوباره در المپیک ندارم امضای تفاهم‌نامه بین بهزیستی و دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده، درراستای حمایت از زنان آسیب‌پذیر آشنایی با استاد کتابداری ایران | زنی تاریخ‌ساز که به نقش زن در تعالی خانواده و پیشرفت جامعه آگاه است بررسی سند سلامت زنان در شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی اولویتی بالاتر از خانواده در ایران وجود ندارد پرداخت وام ازدواج به ۹۰ درصد از متقاضیان نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد یادگیری مهارت‌های جدید توسط دختران با آغاز لیگ تابستانه در مشهد توسعه بازار تولیدات بانوان با تقویت تشکل‌های فعال در این عرصه تمرکز ویژه روی «نشاط اجتماعی زنان»، برنامه اولویت دار سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۴ کودکان زیر ۵ سال، بیشترین گروه آسیب پذیر در مصرف غذای آلوده آیا مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب موجب کاهش وزن می‌شود؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۵ یک‌سوم تیم‌ ملی والیبال‌نشسته بانوان، خراسانی هستند اصلاح قوانین خانواده باید همه‌جانبه و عدالت‌محور باشد بررسی ابعاد عفاف و حجاب در آیات قرآن کریم در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» «فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد
سرخط خبرها
۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۲۱۲۵۳۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
مسئول مرکز فضای مجازی سپاه امام رضا (ع) در خراسان رضوی گفت: ۶۰ درصد از ظرفیت فعالان فضای مجازی بسیج استان را بانوان تشکیل داده اند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

عبدالله امینی فر در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بخش عمده‌ای از شبکه سایبری بسیج، شبکه فعالان فضای مجازی بانوان است که حدود ۶۰ درصد از ظرفیت را به خود اختصاص داده است و چندین هزار نفر در مجموع سپاه استان نیروی خانم بسیجی در شبکه سایبری فعالیت می‌کنند.

امینی فر تشریح کرد: بانوان در چهار حوزه اصلی حضور دارند. بخشی از این افراد عملیات انتشار و توزیع را به عهده دارند که در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند توییتر و اینستاگرام و ... صورت می‌گیرد. بخشی از این ظرفیت به تولید محتوای موبایلی از جمله عکس نوشت، موشن گرافیک، ویدئو و پادکست و ... می‌پردازد. بخش دیگری نیز در حوزه سواد رسانه فعال هستند که در مجامع مختلف از جمله دانشگاه، مدارس و مساجد و حوزه‌های علمیه تدریس می‌کنند و مبلغ سواد رسانه هستند. بخش چهارم این ظرفیت محتوا‌های منتشر شده در فضای مجازی را رصد می‌کنند و موضوعات مختلف را دسته بندی می‌کنند.

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از عملیات‌های دشمن در حوزه سایبری توسط همین ظرفیت شناسایی و خنثی شده است و گاهی عملیات‌های آفندی توسط بانوان طراحی می‌شود تا دشمن را مشغول کنند.

امینی فر بیان کرد: تمام ظرفیت سایبری بسیج با هدف افزایش آگاهی مردم در حوزه سواد رسانه و ارتقای تولیدات محتوایی در راستای اهداف انقلاب اسلا‌می‌بکار گرفته می‌شود.

وی در خصوص نحوه عملیات سایبری و حمایت از بانوانی که علاقمند به حضور در این عرصه هستند ابراز کرد: ظرفیت بسیج ظرفیتی انقلابی است که افراد دغدغه‌مند در آن حضور پیدا می‌کنند. ما پشتیبانی مالی خاصی نداریم، اما در حوزه آموزش صفر تا صد نیرو‌ها و داوطلبان، ساماندهی و بکارگیری این افراد ورود کردیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم؛ اما به لحاظ مالی و ریالی توان پشتیبانی از این حجم ظرفیت و کاری که صورت می‌گیرد را نداریم و نیرو‌ها به صورت جهادی پای کار آمده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.