حذف زودهنگام ناهید کیانی از قهرمانی جهان انجام بازی‌های خانوادگی، روشی برای یادگیری مهارت‌های زندگی زنان بخوانند| آزمایش های ضروری پس از چهل سالگی چیست؟ پیروزی ناهید کیانی در رقابت‌ های قهرمانی جهان بر حریف اکراینی دختران امروزی در جستجوی اصالت در صنعت پوشاک تکرار پیروزی بسکتبال دختران در بازی‌های آسیایی گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با مهدیه اسفندیاری درگذشت بانوی ایرانی دارنده مدال نقره مسابقات جهانی موی تای بازتعریف نقش مشهد با محور گفت‌وگوی جهانی زنان مسلمان در شورای اسلامی شهر نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هدف‌گذاری شاگردان مرضیه جعفری برای برد نپال رفتار مناسب با گیاهان عاشق نور بانوان بخوانند| کشف اشتباهی رایج درباره ویتامین D حل مسائل زنان صرفا با قوانین و سیاست‌های رسمی ممکن نیست کتاب «روی ماه دی» منتشر شد ترجمه عربی «پیوند اشک و لبخند» درباره شهیده کرباسی منتشر شد
سرخط خبرها
۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

۶۰ درصد ظرفیت شبکه سایبری بسیج را بانوان تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۲۱۲۵۳۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
مسئول مرکز فضای مجازی سپاه امام رضا (ع) در خراسان رضوی گفت: ۶۰ درصد از ظرفیت فعالان فضای مجازی بسیج استان را بانوان تشکیل داده اند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

عبدالله امینی فر در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بخش عمده‌ای از شبکه سایبری بسیج، شبکه فعالان فضای مجازی بانوان است که حدود ۶۰ درصد از ظرفیت را به خود اختصاص داده است و چندین هزار نفر در مجموع سپاه استان نیروی خانم بسیجی در شبکه سایبری فعالیت می‌کنند.

امینی فر تشریح کرد: بانوان در چهار حوزه اصلی حضور دارند. بخشی از این افراد عملیات انتشار و توزیع را به عهده دارند که در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند توییتر و اینستاگرام و ... صورت می‌گیرد. بخشی از این ظرفیت به تولید محتوای موبایلی از جمله عکس نوشت، موشن گرافیک، ویدئو و پادکست و ... می‌پردازد. بخش دیگری نیز در حوزه سواد رسانه فعال هستند که در مجامع مختلف از جمله دانشگاه، مدارس و مساجد و حوزه‌های علمیه تدریس می‌کنند و مبلغ سواد رسانه هستند. بخش چهارم این ظرفیت محتوا‌های منتشر شده در فضای مجازی را رصد می‌کنند و موضوعات مختلف را دسته بندی می‌کنند.

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از عملیات‌های دشمن در حوزه سایبری توسط همین ظرفیت شناسایی و خنثی شده است و گاهی عملیات‌های آفندی توسط بانوان طراحی می‌شود تا دشمن را مشغول کنند.

امینی فر بیان کرد: تمام ظرفیت سایبری بسیج با هدف افزایش آگاهی مردم در حوزه سواد رسانه و ارتقای تولیدات محتوایی در راستای اهداف انقلاب اسلا‌می‌بکار گرفته می‌شود.

وی در خصوص نحوه عملیات سایبری و حمایت از بانوانی که علاقمند به حضور در این عرصه هستند ابراز کرد: ظرفیت بسیج ظرفیتی انقلابی است که افراد دغدغه‌مند در آن حضور پیدا می‌کنند. ما پشتیبانی مالی خاصی نداریم، اما در حوزه آموزش صفر تا صد نیرو‌ها و داوطلبان، ساماندهی و بکارگیری این افراد ورود کردیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم؛ اما به لحاظ مالی و ریالی توان پشتیبانی از این حجم ظرفیت و کاری که صورت می‌گیرد را نداریم و نیرو‌ها به صورت جهادی پای کار آمده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.