برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
مستند «مهدی که به دنیا آمد» ویژه ۳۵۰ زوج مشهدی فردا اکران می‌شود

مستند «مهدی که به دنیا آمد» ویژه ۳۵۰ زوج مشهدی فردا اکران می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۱۲۴۳
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
مستند «مهدی که به دنیا آمد» ویژه ۷۰۰ نفر از اعضای باشگاه اجتماعی همسران مشهدی فردا اکران می‌شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز بیان کرد: باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با عنوان طرح «باهم» یکی از برنامه‌های خانواده محور است که اکران فیلم و مستند‌های کارشناسی شده جزو برنامه‌های فاز دوم است.

حسین باغگلی اعلان کرد: اکران مستند «مهدی که به دنیا آمد» نیز فردا یکشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۸ ویژه ۳۵۰ زوج مشهدی یا ۷۰۰ نفر در سینما آفریقا برگزار خواهد شد.

باغگلی افزود: بالا بردن آستانه تحمل زوجین یکی از اهداف باشگاه اجتماعی همسران مشهدی است که بخشی از این انتقال مفاهیم توسط نمایش فیلم صورت می‌گیرد. مستندات و فیلم‌هایی که انتخاب می‌شود توسط کارشناس‌ها و مشاوران باشگاه که مرتبط با هدف طرح باشد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون شهردار در خصوص محتوای مستند «مهدی که به دنیا آمد» گفت: این مستند ارتباط خانواده‌ها با ناشنوایان و جامعه معلولان را بررسی می‌کند و مستند ماجرای ازدواج یک فرد سالم با یک دختر ناشنوا را روایت می‌کند.

باغگلی افزود: بالابردن آستانه تحمل خانواده‌ها در زندگی مشترک و درک معنای ازدواج و زندگی در این مستند به طور متفاوتی بیان شده است که با مهمانان به نقد گذاشته می‌شود.

مستند «مهدی که به دنیا آمد» ویژه ۳۵۰ زوج مشهدی فردا اکران می‌شود

فیلم مستند «مهدی که به دنیا آمد» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی «امیرمهدی حکیمی» و «حجت بامروت» است که در خلاصه آن آمده است «مهدی در خانواده‌ای ناشنوا به دنیا می‌آید و با مشکلات بسیاری روبرو می‌شود. او تصمیم می‌گیرد پزشک شود، اما در یکی از سفر‌ها اتفاقی می‌افتد که مسیر زندگی‌اش را تغییر می‌دهد...»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.