مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

  • کد خبر: ۲۰۱۰۸۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در نشست مشترک نمایندگان قرارگاه‌های خانواده و جوانی جمعیت دستگاه‌ها گفت: تلاش خوبی در همه دستگاه‌ها در خصوص خانواده و جوانی جمعیت انجام شده، اما نیاز به اقدامات بیشتری است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: باید دغدغه آقا در دولت، اجرایی شود. در دولت سیزدهم باید درباره جمعیت اقدامات جدی‌تری شود. اقدامات دستگاه‌ها در این حوزه باید ذیل سیاست‌های ستاد خانواده و جوانی جمعیت دنبال شود.

وی تاکید کرد: اجرای این قانون با دستگاه‌ها است و باید برای آن برنامه‌ریزی کند. ما آمادگی داریم حداقل ماهی یک بار با ستاد خانواده نشست مشترک داشته باشیم. باید افزایش جمعیت را پیاده کنیم و صدور کد ملی باید ملاکمان باشد.

منصوری اظهار کرد: دستگاه‌ها باید با یکدیگر نشست مشترک داشته باشند تا بتوانند کار را بهتر پیش ببرند. مصوباتی که نیازمند بودجه هست باید به خوبی پیگیری و اجرا شود. فهرست مصوباتی هم که نیازمند اعتبار و بودجه نیست باید توسط ستاد مشخص شود و کار با سرعت پیش برود.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به ارائه دو مرحله لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: این شیوه بودجه نویسی فرصت خوبی برای دستگاه‌ها به وجود آورد تا به موضوع جمعیت و خانواده بهتر بپردازند. چهارچوب بودجه مشخص شده و کلیات آن در مجلس به تصویب رسیده است، تا تصویب جزئیات فرصت باقی است.

وی خواستار بررسی متن قانون و مصوبات ستاد خانواده و ارائه گزارش کمی از میزان تحقق قانون خانواده و جوانی جمعیت شد.

منصوری از مدیران سازمان صدا و سیما درخواست کرد تا مسئله خانواده و جوانی جمعیت را در دستور کار اصلی برنامه‌سازی‌هایشان قرار دهند.

معاون اجرای رئیس جمهور ادامه داد: نیاز به ساخت برنامه‌های سمعی و بصری بیشتری توسط برنامه سازان صدا و سیما است. سازمان تبلیغات اسلامی نیز از ظرفیت طلاب و مبلغان دینی در ترویج فرزندآوری استفاده کند.

وی خواستار فعال شدن ستاد استان‌ها شد و گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

منصوری خواستار تامین نیاز‌های دانشجویان متاهل در تامین خوابگاه‌های دانشجویی شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به مصوبات سفر‌های استانی و اولویت آن‌ها در نظام اجرایی کشور گفت: ستاد خانواده و جوانی جمعیت باید از این فرصت برای پیشبرد سیاست‌ها و مصوباتش استفاده کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.