سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ»
سرخط خبرها
اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

  • کد خبر: ۲۰۱۰۸۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در نشست مشترک نمایندگان قرارگاه‌های خانواده و جوانی جمعیت دستگاه‌ها گفت: تلاش خوبی در همه دستگاه‌ها در خصوص خانواده و جوانی جمعیت انجام شده، اما نیاز به اقدامات بیشتری است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: باید دغدغه آقا در دولت، اجرایی شود. در دولت سیزدهم باید درباره جمعیت اقدامات جدی‌تری شود. اقدامات دستگاه‌ها در این حوزه باید ذیل سیاست‌های ستاد خانواده و جوانی جمعیت دنبال شود.

وی تاکید کرد: اجرای این قانون با دستگاه‌ها است و باید برای آن برنامه‌ریزی کند. ما آمادگی داریم حداقل ماهی یک بار با ستاد خانواده نشست مشترک داشته باشیم. باید افزایش جمعیت را پیاده کنیم و صدور کد ملی باید ملاکمان باشد.

منصوری اظهار کرد: دستگاه‌ها باید با یکدیگر نشست مشترک داشته باشند تا بتوانند کار را بهتر پیش ببرند. مصوباتی که نیازمند بودجه هست باید به خوبی پیگیری و اجرا شود. فهرست مصوباتی هم که نیازمند اعتبار و بودجه نیست باید توسط ستاد مشخص شود و کار با سرعت پیش برود.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به ارائه دو مرحله لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: این شیوه بودجه نویسی فرصت خوبی برای دستگاه‌ها به وجود آورد تا به موضوع جمعیت و خانواده بهتر بپردازند. چهارچوب بودجه مشخص شده و کلیات آن در مجلس به تصویب رسیده است، تا تصویب جزئیات فرصت باقی است.

وی خواستار بررسی متن قانون و مصوبات ستاد خانواده و ارائه گزارش کمی از میزان تحقق قانون خانواده و جوانی جمعیت شد.

منصوری از مدیران سازمان صدا و سیما درخواست کرد تا مسئله خانواده و جوانی جمعیت را در دستور کار اصلی برنامه‌سازی‌هایشان قرار دهند.

معاون اجرای رئیس جمهور ادامه داد: نیاز به ساخت برنامه‌های سمعی و بصری بیشتری توسط برنامه سازان صدا و سیما است. سازمان تبلیغات اسلامی نیز از ظرفیت طلاب و مبلغان دینی در ترویج فرزندآوری استفاده کند.

وی خواستار فعال شدن ستاد استان‌ها شد و گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

منصوری خواستار تامین نیاز‌های دانشجویان متاهل در تامین خوابگاه‌های دانشجویی شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به مصوبات سفر‌های استانی و اولویت آن‌ها در نظام اجرایی کشور گفت: ستاد خانواده و جوانی جمعیت باید از این فرصت برای پیشبرد سیاست‌ها و مصوباتش استفاده کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.