اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟ اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان
سرخط خبرها
اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

  • کد خبر: ۲۰۱۰۸۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در نشست مشترک نمایندگان قرارگاه‌های خانواده و جوانی جمعیت دستگاه‌ها گفت: تلاش خوبی در همه دستگاه‌ها در خصوص خانواده و جوانی جمعیت انجام شده، اما نیاز به اقدامات بیشتری است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: باید دغدغه آقا در دولت، اجرایی شود. در دولت سیزدهم باید درباره جمعیت اقدامات جدی‌تری شود. اقدامات دستگاه‌ها در این حوزه باید ذیل سیاست‌های ستاد خانواده و جوانی جمعیت دنبال شود.

وی تاکید کرد: اجرای این قانون با دستگاه‌ها است و باید برای آن برنامه‌ریزی کند. ما آمادگی داریم حداقل ماهی یک بار با ستاد خانواده نشست مشترک داشته باشیم. باید افزایش جمعیت را پیاده کنیم و صدور کد ملی باید ملاکمان باشد.

منصوری اظهار کرد: دستگاه‌ها باید با یکدیگر نشست مشترک داشته باشند تا بتوانند کار را بهتر پیش ببرند. مصوباتی که نیازمند بودجه هست باید به خوبی پیگیری و اجرا شود. فهرست مصوباتی هم که نیازمند اعتبار و بودجه نیست باید توسط ستاد مشخص شود و کار با سرعت پیش برود.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به ارائه دو مرحله لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: این شیوه بودجه نویسی فرصت خوبی برای دستگاه‌ها به وجود آورد تا به موضوع جمعیت و خانواده بهتر بپردازند. چهارچوب بودجه مشخص شده و کلیات آن در مجلس به تصویب رسیده است، تا تصویب جزئیات فرصت باقی است.

وی خواستار بررسی متن قانون و مصوبات ستاد خانواده و ارائه گزارش کمی از میزان تحقق قانون خانواده و جوانی جمعیت شد.

منصوری از مدیران سازمان صدا و سیما درخواست کرد تا مسئله خانواده و جوانی جمعیت را در دستور کار اصلی برنامه‌سازی‌هایشان قرار دهند.

معاون اجرای رئیس جمهور ادامه داد: نیاز به ساخت برنامه‌های سمعی و بصری بیشتری توسط برنامه سازان صدا و سیما است. سازمان تبلیغات اسلامی نیز از ظرفیت طلاب و مبلغان دینی در ترویج فرزندآوری استفاده کند.

وی خواستار فعال شدن ستاد استان‌ها شد و گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

منصوری خواستار تامین نیاز‌های دانشجویان متاهل در تامین خوابگاه‌های دانشجویی شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به مصوبات سفر‌های استانی و اولویت آن‌ها در نظام اجرایی کشور گفت: ستاد خانواده و جوانی جمعیت باید از این فرصت برای پیشبرد سیاست‌ها و مصوباتش استفاده کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.