یک شیشه عطر قرمز اهدای مدال طلای دانش آموز بندرعباسی به رهبر معظم انقلاب تجلیل از ۱۳۵ بانوی پیشکسوت هیئتی کشور در رویداد ملی «بانوان بهشت» تولد دختر قهرمان شهید جنگ ۱۲ روزه، ۶ ماه بعد از شهادت پدر کسب مقام سوم توسط تیم ملی اسکیت رولبال بانوان ایران در رقابت‌های جام جهانی افزایش سلامت مادر و جنین با مصرف مغز‌ها در ایام بارداری بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی آغاز نیم‌فصل دوم بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان از فردا (۲۷ آذر ۱۴۰۴) + برنامه دیدارها مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی
سرخط خبرها
الناز دارابیان: با تشکر آقا، خستگی چهار ساله‌ام برطرف شد

الناز دارابیان: با تشکر آقا، خستگی چهار ساله‌ام برطرف شد

  • کد خبر: ۲۰۲۲۹۲
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
بانوی ورزشکار البرزی گفت: وقتی به‌عنوان یک خانم محجبه در عرصه ورزشی حضور دارم دیده شدن نماد فاطمی‌ بزرگ‌تر از مدال‌هایی است که گرفتم.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

الناز دارابیان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درخصوص دیدار اخیری که رهبر انقلاب با ورزشکاران داشتند و از بانوان به صورت ویژه تشکر کردند، اظهار کرد: با تشکری که آقا کردند همه خستگی چهارساله‌ام درآمد. این دیدار نشان داد رهبری تا این حد دقیق، ریزبین و نکته‌سنج هستند و اتفاقات را رصد می‌کنند.

دارابیان افزود: آنجا که فرمودند تشکر می‌کنم از بانویی که با رژیم صهیونیستی مبارزه نکرد و با نامحرم دست نداد، این حاشیه‌ها از خود ورزش بیشتر نباشد کمتر نیست. این یعنی حاشیه‌های ارزشی، ثقل و ارزشش می‌تواند از خود ورزش در عرصه جهانی بیشتر باشد.

بانوی ورزشکار پارالمپیکی با اشاره به اهمیت حفظ حجاب توسط بانوان ورزشکار ابراز کرد: باید در جامعه حضور داشته باشیم تا دیده شویم و جزو اقلیت نباشیم. در مقابل اتفاقات اخیر که رخ داد و جامعه را به سمت بدحجابی کشاند ما مسئولیت سنگین‌تری به دوش داریم تا بتوانیم دوباره ایران را به رنگ و بوی فاطمی‌ دربیاوریم.

دارابیان تأکید کرد: در حال حاضر هجمه رسانه‌ای و فضای مجازی بسیار زیاد شده است و ما باید در مقابل آن‌ها فضاسازی فرهنگی را به حدی تقویت کنیم و بالا ببریم تا جایی که جوان را به سمت خودمان سوق بدیم.

این بانوی قهرمان ورزشی تصریح کرد: وقتی به عنوان یک خانم محجبه در عرصه‌های ورزشی حضور دارم دیده شدن نماد فاطمی‌که حجاب است بزرگ‌تر از مدال‌هایی است که به‌دست آوردم و برایم ارزشمند است.

گفتنی است الناز دارابیان، بانوی قهرمان البرزی در بازی‌های پاراآسیایی‌هانگژو ۱۴۰۲ در ماده پرتاب دیسک صاحب مدال طلا شد و در پایان مدال ارزشمندش را تقدیم کودکان شهید غزه کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.